Upoznajte jahtu Wallypower50 koja omogućava uzbudljivu plovidbu

Wally i the Ferretti Group su spremni da očaraju entuzijaste jahti lansiranjem Wallypower50.

Predviđena za svoj veliki debi na „boot Dusseldorf 2024.“ koji se održava od 20 do 28. januara, Wallypower50 obećava da će redefinisati iskustvo jedrenja, neprimetno spajajući fleksibilnost, praktičnost i nepogrešiv stil.

Pozicioniran kao ključni dodatak postojećoj Wally kolekciji, Wallypower50 služi kao most između wallytendera i wallypowera. Ovaj vizionarski model uvodi novi standard, otelotvorujući fleksibilnost, dinamiku i nepogrešivo prisustvo. Nova jahta je svedočanstvo posvećenosti pomeranju granica dizajna i funkcionalnosti kompanije Wally.

U srcu Wallypower50 leži etos dizajna koji prevazilazi konvencionalne norme. Ovaj model bez napora povezuje otvoreni stil Wallytender43 i Wallytender48 sa ekspanzivnim oblastima Wallypower58, stvarajući jahtu koja zadovoljava različite operativne profile. Od pomoćnog broda do samostalnog porodičnog kruzera, Wallypower50 se može prilagoditi jedinstvenim potrebama svojih vlasnika.

Opsežna lista opcija pojačava ovu višestruku prirodu, omogućavajući vlasnicima da prilagode svoju jahtu tako da odgovara različitim preferencijama. Čiste linije i dizajn odražavaju kultni stil većih Wallypower modela, dok uključivanje zaobljenog blatobrana dodaje dodatnu svestranost. Uključivanje dve odvojene ležaljke optimizuje prostor na palubi, posebno sa otvorenim krilima, pružajući dodatnih 6 kvadratnih metara prostora na krmi.

Ukrcajte se i Wallypower50 i otkrićete pažljivo izrađen enterijer koji balansira između luksuza i praktičnosti. Gornji deo kokpita prima osam gostiju ispod krova, sa dodatna četiri na klupama okrenutim prema napred. Ispod palube, prostran i otvoren raspored nudi vrhunsku fleksibilnost, sa udobnim kupatilom sa odvojenim tušem, velikim kaučem i privlačnim bračnim krevetom. Ovaj plutajući pied-à-terre okupan je prirodnom svetlošću odozgo, sa mogućnošću dodavanja magičnih prozora za dašak čarolije.

Wallypower50 jahta nosi pun pogodak ispod haube. Pokreću je dva Volvo Penta IPS650  motora i može da dostigne brzinu preko 36 čvorova, nudeći udobno krstarenje od 30 čvorova i rukovanje džojstikom sa DPS-om (opcija) za manevrisanje u uskim prostorima. Trup dubokog V-profila omogućava brže krstarenje čak i na izazovnim morima.

Wallypower50 odaje počast svom legendarnom prethodniku, Wallypower118 otelotvorujući njegove karakteristične osobine. Međutim, Wallypower50 se pojavljuje kao najčistije oličenje epiteta „moći“, nudeći neuporedivu svestranost, neprimetno spajajući utilitarnu podršku sa vrhunskim stilom.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience