Upoznajte Crystal jahtu koja je dizajnirana da uhvati svetlost poput dragulja

Inspiracija iza najnovijeg koncepta Coquine Design je kristalno jasna.

Sjajna nova jahta, nazvana Crystal, ima geometrijsko zastakljivanje koje odražava fasetirane ivice dragulja što omogućava jahti da uhvati svetlost poput kristala dok krstari otvorenim morem.

Osim sjajne estetike, jahta je opremljena DinaRig sistemom za jedrenje sa tri jarbola koji se pojavio na jahtama Perini Navi Maltese Falcon i Oceanco Black Pearl.

Inovativni kompjuterski kontrolisan sistem jedara zasnovan je na slobodnostojećim karbonskim jarbolima sa jedrima koja se savijaju. Savršena za transatlantska putovanja, Crystal nudi izdašnu količinu prostora i iznad i ispod palube. Što se tiče rasporeda, Crystal može da primi do 12 gostiju i poseduje vlasnički apartman sa balkonima na rasklapanje.

Aleksandar Tirijat je izabran da predvodi dizajn enterijera. Još uvek nema detalja o dizajnu rakošnih kabina, ali zamišljamo Lalique lustere, Baccarat posuđe i drugi raskošni kristalni nameštaj inspirisan nazivom jahte.  

Što se tiče pogodnosti, putnici mogu da uživaju u velikom vinskom podrumu, klubu na plaži, teretani i nizu različitih salona. Jahta takođe dolazi sa velikom garažom koja može da primi veliki broj igračaka za vodu.

Ovo je drugi koncept pozante kompanije Coquine Design koja je u julu predstavila porodičnu istraživačku jahtu inspirisanu dečjim filmom Octonauts and the Caves of Sac Actun. Treba se zapitati šta će studio smisliti sledeće.

Luxury Experience