Tankoa Yachts predstavlja veličanstvenu Milano jahtu

Tankoa Yachts predstavlja veličanstvenu Milano jahtu od 70 metara koja dokazuje da elegancija i inovacija mogu ići ruku pod ruku.

Razvijena u saradnji sa cenjenim timom Nauta Design, jahta predstavlja fuziju umetnosti, funkcionalnosti i održive tehnologije. Ovo partnerstvo naglašava posvećenost Tankoa Yachts radu sa vrhunskim dizajnerima na stvaranju jahte koja je vizuelno zapanjujuća koliko i tehnološki napredna.

Nazvana po živopisnom gradu Milanu, jahta crpi inspiraciju iz elegancije, estetskog senzibiliteta i inteligentnog dizajna svog imenjaka. Kao što Milano služi kao centar kreativnosti i inovacija, tako i najnovija Tankoa kreacija oličava ove kvalitete.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Milano jahte je impresivna veličina. Dužine 70 metara sa širinom od 11,80 metara, ova jahta privlači pažnju gde god da krene. Ali nisu samo dimenzije ono po čemu se Milano ističe – već i pedantna pažnja usmerena ka detaljima vidljiva u svakom aspektu dizajna.

Od uglađenih, čistih linija eksterijera do luksuznih sadržaja u enterijeru, Milano odiše sofisticiranošću i prefinjenošću. Ali možda najzanimljivija karakteristika je zadivljujući deo krme, koji uključuje klub na plaži sa salonom, teretanom, saunom i prostorijom za masažu. Sa sklopivim platformama trupa koje se otvaraju na nivou mora, gosti mogu uživati u neuporedivom pristupu vodi, bilo da plivaju u izvrsnom bazenu ili se izležavaju na prostranoj palubi za sunčanje.

Ali Milano nije samo praznik za čula – to je i inženjerski podvig. Sa jednoslojnom dizel-električnom mašinom koja se nalazi na donjoj palubi, jahta nudi i efikasnost i performanse. Ovaj inovativni pogonski sistem, u kombinaciji sa održivim tehnologijama kao što su gorivne ćelije, osigurava da Milano ostane na čelu ekološki prihvatljivog jedrenja.

Od prostranih apartmana za goste do raskošne glavne kabine, svaki centimetar jahte je dizajniran sa najvećom pažnjom usmerenom ka detaljima. Bilo da se opuštate u salonu, uživate u filmu u bioskopskoj sali ili u panoramskom pogledu sa sunčališta, svaki trenutak na ovoj jahti će sigurno biti nezaboravan.

Luxury Experience