Spektakularna Nerissa jahta od 21.5 miliona evra

Možemo slobodno da pretpostavimo da će zabave na ovoj neverovatnoj jahti biti deo svakodnevice njenog vlasnika…

Nerissa je najnoviji dodatak impresivnoj floti Bilgin Yachts kompanije, a bazirana je na prilagođenoj motornoj jahti dužine 47.5 metara. Elegantni brod koji vidite pred sobom dizajniran je da bude idealni prostor za zabavljanje, kako za vlasnike tako i njihove goste. Za izgled eksterijera ove jahte, koji očigledno predstavlja mešavinu odvažnosti i izvrsnog ukusa, stoji Unique Yacht Design studio. Iza svog eksterijera, ova jahta krije neke zaista impresivne pogodnosti, a bezbedna je i neverovatno komforna u isto vreme.

Ona je takođe brza, a kako kažu zvaničnici ovog brodogradilišta, na svom devičanskom putovanju od Istanbula do Monaka, Nerissa je dostigla maksimalnu brzinu od 15 čvorova. Kada govorimo o komforu, morate znati da ova jahta nudi izobilje zanimacija na svojim palubama.

Njena paluba za sunčanje ima dva đakuzija kao i uobičajeni prostor za uživanje, predivni bar i velikodušne prostore za izležavanje pod suncem. Gornja paluba sadrži porodični trpezarijski sto, bar sa pogledom na more, kao i ugrađene ležaljke za sunčanje.

Tu je i sky loža, koja je dizajnirana sa zabavama na umu, pa ona poseduje dva velika TV ekrana, ugaonu garnituru oblika polumeseca, sto za igre i još mnogo toga. Dizajn enterijera dleo je H2 Yacth Design, pa u njemu možemo videti detalje od bakra, kamena i srebra, sa tonovima sive boje koja pomaže u kreiranju celokupno savremene atmosfere.

Foaje sa insertima od stakla i drvenim panelima navešće vas da zaboravite na plovidbu, jer ćete pomisliti da ste u nekoj veličanstvenoj luksuznoj rezidenciji. Na ovoj jahti postoje četiri kabine za goste na donjoj palubi, tri dupla apartmana i jedna twin kabina, dok vlasnički apartman izgleda jednostavno neverovatno.

Ako želite, ova jahta može biti vaša, pod uslovom da imate 21.5 miliona evra.