Spektakularna jahta brodogradilišta Johnson Yachts

Tajvansko brodogradilište Johnson Yachts, proslavlja svoju tridesetu godišnjicu ove godine, lansiranjem jahte dužine 28 metara…

Predstavljajući nam elegantni izgled, koji je osmislio Bil Dikson iz Dixon Yacht Design, ovaj brod nudi savremeni pristup tradicionalnoj formi trupa, koji će sve one vremešnije ljude navesti da pomisle da su se devedesete vratile.

Kao što možete videti u galeriji, ova jahta ima dualne vertikalne prozore, kao i panoramske prozore u master apartmanu, koji se nalazi u krmenom delu i dobija izobilje prirodne svetlosti. Glomazni master apartman prati i mala kancelarija, udobna loža i spušteno kupatilo, ali kao što je to već uobičajeno, raspored jahte može biti u potpunosti prilagođen za buduće vlasnike jahte.

Iznad vlasničke kabine nalazi se kućica za upravljanje sa panoramskim prozorima takođe, koja nudi nesmetani pogled na pučinu.

Pored toga, u enterijeru se nalazi i dodatna VIP kabina, sa podjednako velikom spavaćom sobom, privatnim kupatilom, izobiljem prirodne svetlosti, skladišnim prostorom, malom trpezarijom i kancelarijom. Pored ovih apartmana, tu su i dve twin kabine na donjem nivou jahte, sa privatnim kupatilima i ormarima.

Osvetljeni salon jahte takođe vredi pomenuti zbog velikog prostora za sedenje gde se možete opuštati i zabavljati, dok je tu i formalna trpezarija sa dovoljno mesta za osam osoba. Sve u svemu, ovaj brod nam nudi izuzetni kvalitet izrade, inovativni dizajn i kvalitet. On je kreiran specijalno za sajam nautike u Fort Loderdejlu, gde ga potencijalni klijenti mogu doživeti iz prve ruke.

Cena ovog broda je 4.300.000 dolara, a više detalja možete dobiti ukoliko kontaktirate brodogradilište direktno.