Scorpios jahta - savršen izbor za luksuzna putovanja

Predviđena za isporuku ove godine, jahta SCORPIOS trebalo bi da se pridruži čarter floti oko blistave hrvatske obale na vreme za leto 2023, gde možete biti jedan od prvih koji će iskusiti njenu neverovatnu lepotu...

Otium Yachts, čarter luksuznih jahti u Hrvatskoj u svoju flotu prima luksuznu jedrilicu SCORPIOS sa upečatljivim crnim trupom i palubom od plave tikovine. Planirana da bude lansirana ovog leta, jahta dužine 52 metra delo je kompanije Radez d.o.o. i očekuje se da će biti jedna od vrhunskih jedrilica u Hrvatskoj i istočnom Mediteranu. Raspored, dekor, igračke za vodu i sadržaji jahte dizajnirani su posebno za čarter tržište.

Glavna paluba na krmi ima prostor savršen za ležerne obroke na otvorenom, dok otvoreni salon može ugostiti goste za piće pre večere zahvaljujući sofi u obliku slova L, stolicama i centralnom stočiću za kafu.

Flybridge ima prostore za ručavanje, sunčanje ili uživanje u piću oko bara. Široke stepenice sa osvetljenjem vode od glavne palube do spa centra sa kružnim đakuzijem okruženim jastučićima za sunčanje i polukružnim barom. Salon na sredini jahte ima izbor širokih dušeka i niskih modularnih sofa, kao i sto sa 12 sedišta i intimniji salon sa desne strane.

Glavni salon SCORPIOS jahte izgleda vrlo elegantno sa parketom i udobnim mekanim nameštajem u neutralnim bojama. Raspored je savršeno zoniran da napravi odvojene prostore za ručavanje, odmor i prostor za serviranje pića. Predvorje vodi u zonu bara i salona sa glavne palube na krmi, dok formalnija trpezarija sa 12 sedišta ispunjava prednji deo.

Kabine su dekorisane prigušenom paletom meke sive, toplog drveta i akcentima suptilne plave boje stvarajući hladne i prijatne, privatne prostore za goste, dok privatna kupatila odražavaju šemu boja soba. Glavni apartman ima bračni krevet, veliki ormar, toaletni prostor i kupatilo sa kadom. Svi apartmani su prostrani i svetli sa udobnim krevetima, tepisima, prelepom rasvetom i luksuznim nameštajem i posteljinom.

Sve u svemu, nova luksuzna jahta će obezbediti smeštaj za 12 gostiju u 6 zapanjujućih apartmana, koji se sastoje od glavne kabine sa kupatilom, pored VIP kabine i četiri konvertibilne dvokrevetne kabine. Profesionalna posada od 10 članova obezbediće najviši nivo personalizovane usluge za vas i vaše goste dok ste na jahti.

CharterWorld i Otium Yachts će primati rezervacije za SCORPIOS u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji od avgusta 2023.

Luxury Experience