Savršeno krstarenje za ljubitelje avanture i luksuza

Sa devedeset dve kabine i vrhunskom listom pogodnosti, Le Champlain definitivno menja standarde krstarenja…

Današnji putnici koji su obožavaoci luksuza, mogu istražiti svet sa daleko više komfora, pogodnosti i doći do najudaljenijih mesta, ali ipak, najbolje putovanje je ono koje i dalje sa sobom nosi osećaj avanture, odnosno korača po tankoj liniji između raskošnih pogodnosti i otkrivanja nove teritorije. Kao glavno ime u ekspedicijskim krstarenjima, Ponant razume taj istraživački duh i proslavlja ga elegantnim i modernim novim brodom.

Zvanično lansiran 25.oktobra, sa devičanskim putovanjem koje je otpočelo od juga Francuske, Le Champlain je najnoviji brod u Ponant Explorers seriji, koja će sadržati šest brodova kada bude kompletirana. Pored činjenice da je svaki od brodova imenovan po slavnom francuskoj istraživaču, plovila iz ove kolekcije dizajnirana su tako da podnose sve vremenske prilike i neprilike.

Dalje od ekstra otpornog eksterijera, ovaj brod u svom enterijeru odiše osećajem privatne jahte, koji je daleko snažniji u odnosu na tipična krstarenja. Gosti mogu odabrati svoju smeštajnu jedinicu između devedeset dve sobe i apartmana, pri čemu svaka ima svoj balkon ili terasu, satelitski telefon sa direktnom linijom, video na zahtev i francuske beauty proizvode.

Grand Deluxe apartmani dolaze sa kadama i uslugom batlera, dok oni koji borave u Owner’s Suite apartmanu mogu uživati u privatnom đakuziju na otvorenom i besplatnim transferima do i od aerodrome. Kada gosti žele da se druže i upoznaju sa novim ljudima, oni to mogu učiniti u biblioteci ili pored bazena koji sadrži otvoreno/zatvorenu ložu, solarijum i bazen sa sistemom za plivanje koji se bori protiv struje.

Ako vam plivanje nije dovoljno, možete posetiti wellness centar i učestvovati u nekom od fitness časova, kao i Sothys spa tretmanima, dok vas u vreme večere očekuju dva izbora po pitanju prostora. Kada se radi o avanturi, vrhunska prilagodiva hidraulična platforma će vam olakšati ukrcavanje na brod, ekskurzije i prisutp igračkama za vodu.

Iako sve navedeno doprinosi iskustvu krstarenja svetske klase, dragulj u kruni ovog broda je Blue Eye – prva i unikatna podvodna loža, gde nameštaj gleda prema glomaznim otvorima koji uramljuju podvodni svet. Tri specijalno dizajnirane podvodne kamere projektuju slike morskog dna na digitalne ekrane ove lože, tako da gosti zaista mogu uživati u interesantnom pogledu, dok je Mišel Redolfi dizajnirao hidrofone koji emituju zvuk mora u ovoj loži.

Le Champlain će ploviti tokom čitave godine kroz Karibe, Južnu Ameriku, Severnu Evropu i Severnu Ameriku, nudeći jedinstvene itinerere.

 

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »