Saudijski prestolonaslednik luksuzno krstarenje sa brodom većim od američkog nosača aviona

Proširujući svoju smelu viziju na otvoreno more, saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman započinje svoje krstarenje sa brodom većim od američkog nosača aviona koji poseduje 18 paluba, raskošne vile, akvapark, pozorište sa 1,018 mesta i još mnogo toga, nudeći najbolje od saudijskog gostoprimstva na moru...

Kao turistička destinacija, Saudijska Arabija se priprema da svetu ponudi sve, od zabavnih parkova, svetski poznatih arena, golf odmarališta, luksuznih hotela, celogodišnjih ski centara i marina sa raskošnim smeštajem, uključujući potpuno novi način života sa projektom The Line u Neomu. Međutim, prestolonaslednik Mohamed bin Salman prepoznao je da nešto još uvek nedostaje—kruzer. Nakon što je uspostavio mrežu brzih železnica i avio-kompaniju, došlo je vreme da osvoji otvoreno more. Prestolonaslednik Mohamed bin Salman lansirao je Aroya Cruises, potpuno u vlasništvu PIF-a (Public Investment Fund).

„Kao prva arapska kruzer linija, Aroya Cruises je ponosna što vodi put sa autentičnim arapskim iskustvom koje se nudi gostima na moru i na kopnu,“ izjavio je Cruise Saudi. Flagship brod Aroya Cruises je luksuzna tvorevina duga 335 metara sa 18 paluba i 1,678 kabina, uključujući kabine sa balkonima sa zadivljujućim pogledom na more, kao i luksuzne apartmane i vile. Brod može primiti preko 3,362 putnika i nudi 20 zabavnih mesta za njihovo uživanje.

Zabava nikada ne prestaje na ovom raskošnom brodu, koji takođe uključuje maloprodajni prostor Souq Aroya, pozorište sa 1,018 mesta, pet restorana sa besplatnom uslugom, 11 specijalizovanih restorana i čak 12 kafića i salona.

Gosti su tretirani pravim luksuznim iskustvom na brodu, koji sadrži 154 ultra-luksuzna VIP apartmana i vile brendirane kao „Khuzama by Aroya.“ Ova kategorija uključuje 14 premium apartmana (38-58 kvadratnih metara) i 9 vila (96-392 kvadratnih metara), uključujući Signature Suite, Presidential Villa i Royal Villa.

Veličanstveni smeštaj, svaki raskošniji od prethodnog, upotpunjen je uslugama svetske klase, uključujući batlersku uslugu, premium pakete pića, posvećene prostore i restorane, te prioritetno ukrcavanje i iskrcavanje.

Ovo neverovatno iskustvo nije daleko; krstarenje će biti lansirano u decembru 2024. iz Džede sa tri jedinstvene rute. Trodnevno krstarenje Crvenim morem i dva četvoronoćna putovanja do Egipta ili Akabe (Petra) ponudiće divna putovanja na neprevaziđenom Aroya kruzeru.

U bliskoj budućnosti, ponudiće se i rute do Arapskog zaliva i Mediterana. Rezervacije su sada otvorene na vebsajtu, pružajući vam priliku da budete deo ovog izuzetnog putovanja.

Luxury Experience