Roze raskoš na talasima: tajanstvena preduzetnica kupila superjahtu u Barbi roze boji

Ova jedinstvena superjahta, prava vizija u roze boji, proizvedena je od strane turskog brodogradilišta VisionF Yachts...

Uz cenu od 5,9 miliona dolara, ovaj brod spaja praktičnost sa estetskom privlačnošću. Njegova unutrašnjost obuhvata raskošni salon od 54 kvadratna metra, ukrašen plišanim baršunastim podovima, retro sofama i integrisanim osvetljenjem u jarkoj neon-roze boji. Nameštaj je izrađen unutar brodogradilišta, dopunjen dizajnerskim komadima od strane RoveConcepts, Moro, Crate & Barrel, Kravet, Paola Lenti i Farrow & Ball.

Kabine za goste, njih četiri, su jednostavnije i bez roze boje, zadržavajući samo luksuzne tepihe. Klijent je zatražio posebnu nijansu roze boje kako za spoljašnjost jahte, tako i za nameštaj i tepihe unutar nje. Generalni menadžer VisionF Yachts, Ali Tanir, istakao je da je jahta jedinstvena na mnogo načina. Na palubi se nalazi flybridge koji služi kao izvanredno mesto za zabave ili opuštanje, sa DJ konzolom i hidrauličnom platformom za lak pristup vodi ili kao garaža za pomoćne čamce.

Ova superjahta, pokretana dvostrukim Volvo Penta IPS 1050 motorima, može dostići maksimalnu brzinu od 18 čvorova. Tajanstveni tehnološki preduzetnik koji je kupio ovu skoro 6 miliona dolara vrednu jahtu nije identifikovan​.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience