PRVA ULTRA ŽENSTVENA JAHTA - LA BELLE

Jedrenje je oduvek bila nekako muževna stvar, aktivnost istraživača, avanturista ili skorije, multimilionera - ali skoro uvek muškaraca...

To je činjenica iako se svakom brodu obraćaju u ženskom rodu, pri čemu su skoro svi brodovi elegantni, snažni, agresivnog izgleda i povezani sa muškarcima. Sada, Lidia Bersani Luxury Design studio iz Monaka, predstavlja nam nešto novo, što ide jako, jako daleko od ovog stereotipa - ovaj studio predstavio je izuzetno ambicionzni i ženstveni koncept superjahte koji nosi naziv La Belle.

Čak i sa velike udaljenosti, odmah možete primetiti da ovaj brod nije isti kao i svi ostali. Eksterijer ove jahte ima razne različite šablone koji ga dekorišu, a dugačak je 80 metara. Ipak, ovo nije ništa u poređenju sa onim što vas očekuje u enterijeru. Enterijer je apsolutno moćan, dekorisan zlatnim mozaicima, Mother-of-pearl šablonima, Swarovski kristalima, dragim kamenjem, oniksom i ekskluzivnim drvenim nameštajem, dok u šemi boja dominiraju bela, boja slonovače i zlatna.

Do 12 gostiju može biti smešteno ovde u šest prefinjenih i luksuznih kabina. Druge luksuzne pogodnosti ovog moćnog broda su hidromasažni bazen, sauna, hamam, infracrvena sauna, snežna soba i ledene fontane, mala teretana sa đakuzijem na otvorenom, biblioteka sa kaminom, diskoteka, pa čak i bioskop. Spoljni deo broda nudi veliki broj prostora za uživanje i opuštanje u sunčevim zracima i morskom povetarcu. Ovde postoji i heliodrom, za one koji žele da dođu (ili odu) sa stilom.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE U pokretu