Predstavljamo vam Tilaso trimaran – nova era luksuza na rekama

Više slika

Više slika

U svetu luksuzne plovidbe, Tilaso je ime koje se izdvaja kao sinonim za inovaciju i eleganciju.

Ovaj revolucionarni trimaran, dizajniran za rečnu plovidbu, kombinuje snagu, sofisticiranost i najnovije tehnologije kako bi pružio vrhunski doživljaj na vodi. Tilaso trimaran nije samo plovilo, već umetničko delo koje donosi novu dimenziju luksuza i komfora.

Tehničke karakteristike

Tilaso trimaran je opremljen sa dva moćna dizel motora od po 115 konjskih snaga, što mu omogućava glatku i pouzdanu plovidbu. Svaki detalj ovog plovila je pažljivo osmišljen kako bi ispunio najviše svetske standarde, a poseduje i sve međunarodne dozvole za rečnu plovidbu. Bez obzira na to gde želite da plovite, Tilaso garantuje sigurnost i pouzdanost.

Luksuzan enterijer

Enterijer Tilaso trimarana je pravi raj na vodi. Luksuzni prostor dizajniran je da pruži maksimalan komfor i uživanje:

• Dnevna soba: Moderno opremljena, pruža savršeno mesto za opuštanje i druženje sa prijateljima i porodicom. Veliki prozori omogućavaju panoramski pogled na reku, stvarajući osećaj bliskosti sa prirodom.

• Kuhinja i trpezarija: Funkcionalno i elegantno dizajnirane, ove prostorije omogućavaju pripremu i uživanje u gastronomskim avanturama. Svaki detalj, od kuhinjskih aparata do dizajna enterijera, osmišljen je sa ciljem da zadovolji i najistančanije ukuse.

• Spavaća soba: Oaza mira sa udobnim krevetom i luksuznim posteljinama. Prostor je dizajniran tako da pruža maksimalan odmor i relaksaciju.

• Kupatilo i WC: Dizajnirani sa pažnjom usmerenom na detalje, pružaju potpunu privatnost i udobnost. Luksuzni materijali i vrhunska oprema osiguravaju osećaj raskoši.

Održiva tehnologija

Tilaso trimaran je ekološki svesno plovilo koje koristi najnovije tehnologije za energetsku efikasnost:

• Solarni paneli: Instalirani na krovu, solarni paneli napajaju generator koji omogućava neprekidno snabdevanje strujom. Ova tehnologija ne samo da smanjuje ekološki otisak, već i garantuje autonomiju u plovidbi.

• Filteri i tankovi za vodu: Osiguravaju da tokom plovidbe uvek imate pristup čistoj i svežoj vodi. Sistemi za prečišćavanje vode garantuju sigurnost i kvalitet.

• Podno grejanje i inverter klime: Garantuju udobnost u svim vremenskim uslovima, omogućavajući vam da uživate u plovidbi tokom cele godine.

Idealno za svaku priliku

Tilaso trimaran je savršen izbor za organizovanje ekskluzivnih događaja, privatnih proslava ili jednostavno za opuštajuću plovidbu rekom. Bilo da planirate luksuzni vikend sa porodicom, poslovni sastanak na vodi, ili romantičnu večeru pod zvezdama, Tilaso trimaran će vam pružiti nezaboravan doživljaj.

Postanite ponosni vlasnik

Zakoračite u svet luksuzne plovidbe sa Tilasom – prvim domaćim luksuznim trimaranom za rečne avanture koji postavlja nove standarde. Postanite deo nove ere nautičkog luksuza i uživajte u svakom trenutku provedenom na vodi. Sa Tilaso trimaranom, vaš san o luksuznom životu na vodi postaje stvarnost.

Luxury Experience