Predstavljamo vam najluksuznije krstarenje sveta sa cenom od 1.2 miliona dolara

Mnogi od nas bi učinili sve što je u našoj moći kako bismo sebi obezbedili kvalitetan godišnji odmor…

Ipak, ako je cena koju moramo platiti za isti 1.23 miliona dolara, verovatno bi većina odmah odustala. Ali, oni koji ne mare za novac, mogu se obratiti SixStarCruises kompaniji, koja je upravo lansirala očaravajuću ekskurziju, koja obećava da će vam pružiti svaki zamislivi luksuz po toj ceni.

Ultra luksuzni odmor uključuje tri ultra luksuzna krstarenja, sa nekoliko odsedanja u hotelima sa pet zvezdica između. Ovo putovanje počinje u novembru, i traje 123 dana, a odvešće vas do četrdeset jedne luke u jedanaest zemalja. Što se hotela tiče, imaćete priliku da odsednete u Burj Al Arab u Dubaiju, Ritz Carlton u Hong Kongu i oklandskom Sofitel Viaduct Harbor, dok vas pored toga čekaju i fantastične privatne ture, uključujući pustinjski safari u Dubaiju, turu Lantau ostrva u Hong Kongu, privatnu turu Waitomo pećina i Hobbitona na Novom Zelandu, turu Plavih planina u Australiji i helikoptersku turu Fuđi planine u Japanu.

Komentarišući ovo spektakularno iskustvo, Alison Ernšo, upravni direktor SixStarCruises rekla je: “Obezbeđivanje interesantnih paketa i bespoke krstarenja je suština naše kompanije. Skorašnja potražnja za luksuznim odmorima, uključujući krstarenja koji su poput ekspedicija i svetskih krstarenja, dokazuje nam apetit imućnih ljudi, što ovaj paket od 1.23 miliona dolara potvrđuje”. Da li ovo možemo nazvati putovanjem života?