Predstavljamo Swell: superjahtu dužine 77 metara sa akvarijumom sa meduzama

M51 Concepts je predstavio svoj novi koncept superjahte od 77 metara, Swell.

Impresivna nova motorna jahta ima jedinstven raspored, dizajniran tako da gostima pruži najbolju vezu sa morem. Dizajner Entoni Glason kaže da njeno „ime daje inspiraciju za spoljašnji stil jahte“, sa dugim i širokim linijama od pramca do krme, oponašajući morske talase. Eksterijer Swell jahte se fokusira na velike prozore koji omogućavaju posmatračima da vide njene enterijere i podeljene palube u stilu penthausa, dok je takođe krasi minimalistički dizajn enterijera koji omogućava da okruženje oko nje zablista. 

Swell može da primi do 12 gostiju u osam apartmana, od kojih se četiri nalaze na glavnoj i četiri na donjoj palubi. Umesto da ima glavni apartman, Swell se odlučuje za osam kabina jednake veličine sa prozorima od poda do plafona i mogućnošću različitog rasporeda spavanja.

Lista pogodnosti na Swell jahti je skoro jednako impresivna kao i njen spoljašnji dizajn. Gosti mogu da uživaju u svim tipičnim iskustvima kao što su teretana, wellness centar, bazen, oprema za vodene sportove...

Dragulj Swell jahte je otvoreni unutrašnji prostor za zabavu, zajedno sa trpezarijom, dnevnim boravcima, barom i višespratnim akvarijumom za meduze, dok takođe ima mnogo mogućnosti za ručavanje na otvorenom sa trpezarijom za 12 osoba na gornjoj palubi, koja uključuje glavni prostor za zabavu, usredsređen oko đakuzija na krmi, kao i mnogo mesta za goste da se opuste na suncu, uživajući na udobnim i lepim ležaljkama.

Što se tiče performansi, Glason je zamislio Swell kao hibrid sa dizel-električnim sistemom koji sadrži jedan glavni motor i tri električna generatora.

Luxury Experience