Pink Gin VI – jedrenjak od 39 miliona dolara

Kada je kreiran ovaj prefinjeni i unikatni trkački brod, svaki detalj je dobio svoju dozu pažnje i posvećenosti…

Sa trupom koji je kreiran od srebrnog karbona, pink trouglastim jedrom, balkonima sa strane, kobilicom za podizanje, karbonskim jarbolom od 68 metara i površinom većom od 1.320 kvadrata, Pink Gin VI dobio je nekonvencionalne dimenzije, koje su ga učinile neprikosnovenim vladarem pučine.

Dizajniran od strane Judela Vrolijka i proizveden u Baltic Yachts brodogradilištu u finskoj, ovaj brod predstavlja nešto najbolje iz svoje kategorije. Njegov trup težak je samo 18 tona, od ukupno 250, dok ostatak zauzimaju velike kabine i vrhunska navigaciona oprema.

Ukupno, deset ljudi u šest kabina može biti smešteno na ovom brodu, dok će gosti imati priliku da uživaju u platformi za kupanje na pramcu, odeljku za relaksaciju i sunčanje na krmi, al-fresco trpezariji ispred kokpita i besprekorno i pažljivo odabranim luksuznim materijalima. Sve na ovom brodu dizajnirano je tako da kombinuje sportski stil i visoke performanse, sa neprikosnovenim zadovoljstvom jedrenja u totalnom komforu.

Motor sa 1.400 konjskih snaga daje ovom brodu maksimalnu brzinu krstarenja od 13 čvorova. Električno upravljanje i navigacija olakšavaju njegovo kretanje kroz talase, pružajući zaista senzacionalno uživanje u istraživanju pučine.

Kao što smo već naveli, ovaj brod se može kupiti po ceni od 39 miliona dolara.