Pet najboljih superjahti za iznajmljivanje za Svetsko prvenstvo fudbala u Kataru

Pripremite se za vrhunski turnir međunarodnog fudbala.

Kristijano Ronaldo, Nejmar, Erling Holand i sam "krem de la krem" svetskog fudbala će predstavljati svoje matične zemlje u Kataru od 18. novembra do 18. decembra na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022. godine. 

Vekovima, Doha je bila prometna ribarska luka i siromašno selo poznato po trgovini biserima. Sa bogatstvom stečenim trgovinom naftom u 20. veku, Doha je postao pravi biser Bliskog istoka. Danas je dom savremenih muzeja, najlepših nebodera, hotela, tržnih centara, prelepih plaža i epicentar poslovanja i finansija na Bliskom istoku.  

Ovo je prvi put u istoriji da će se Svetsko prvenstvo u fudbalu održati na Bliskom istoku i prvi put će svi stadioni biti tako blizu jedan drugom, čineći gledanje dve utakmice u jednom danu ne samo izvodljivim, već i prilično zanimljivim iskustvom. Za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022., aktuelni emir Katara, Tamim bin Hamad Al Tani, uložio je 320 milijardi australijskih dolara u infrastrukturu, stadione i dodatni smeštaj.

Očekuje da će oko 1,5 miliona navijača iz celog sveta otputovati u Katar na Svetsko prvenstvo. Ukoliko volite luksuzan smeštaj možete rezervisati najbolje hotele sa pet zvezdica ili još bolje iznajmiti jahtu i uživati u Dohi u zaista pravoj raskoši. Nudeći moderne marine za superjahte do 60 metara, Doha je popularna čarter destinacija poslednjih 15 godina, a sam Emir je ponosni vlasnik Al Lusaila, 123-metarske superjahte vredne 727 miliona dolara koju je izgradio Lurssen.

Bilo da putujete sa velikom grupom ili samo nekoliko bliskih prijatelja u galeriji smo izdvojili neke od najboljih superjahti koje možete iznajmiti ako planirate da prisustvujete Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022. u Kataru.

« 16 17 18 Pogledajte galeriju 2 3 4 »