Ovaj plutajući đakuzi vredan 50.000 dolara dolazi sa sopstvenim kaminom

Za one koji vole čamce, ali ne vole kako im ograničavaju direktan kontakt sa vodom - što je u suštini ono za šta su dizajnirani - plutajući đakuzi Spacruzzi bi mogao biti rešenje.

Brend osnovan 2021. godine u Tahou, od strane preduzetnika Aleksa Kanveca, predstavlja istoimeni proizvod Spacruzzi koji je spoj hidromasažne kade i električnog čamca i opisan je kao „samozagrevajući, samočisteći čamac sa hidromasažnom kadom na električni pogon, koji dolazi u kompletu sa kaminom na gas“.

Spacruzzi omogućava do pet pomoraca uživanje u jedinstvenom iskustvu na otvorenom moru. Napajan baterijom i električnim motorom, Spacruzzi može tiho da krstari bez emisija do pet sati. Naravno, to vreme će zavisiti od uslova na moru, brzine i drugih faktora. Međutim, baterije se lako zamenjuju, tako da se napunjena može držati u rezervi i koristiti za produženje vašeg putovanja. Čamac sa hidromasažnom kadom je opremljen unutrašnjim sistemom grejanja i cirkulacije kako bi voda održavala odgovarajuću temperaturu, zajedno sa sistemom za filtriranje slane vode kako bi sve ostalo čisto. Sa strane se nalaze i merdevine koje možete koristiti za ulazak i izlazak iz kade.

Kanvec i njegov tim kažu da Spacruzzi takođe predstavlja oličenje američkog luksuza. Svaki trup je izgrađen u Nevadi ili Montani koristeći lokalne materijale i dobavljače. Konstruisan pretežno od fiberglasa, čamac u obliku suze može se prilagoditi ukusu svakog vlasnika. Dostupne su različite vrhunske završne obrade, kao i prilagođene boje trupa i palube. Takođe možete da se odlučite za razne dodatke, kao što su plutajuće posude za piće ili podvodna svetla, kako biste dodatno personalizovali vaš čamac.

Spacruzzi košta 48.900 dolara, a vreme izgradnje i isporuke čamca može potrajati do 120 dana u zavisnosti od završetka i karakteristika.

Luxury Experience