Ocean Independence dodaje očaravajuću Bluephire jahtu u svoj portfolio

Vodeća međunarodna kompanija za posredovanje i upravljanje jahtama, Ocean Independence, dodala je 34 metra dugu BLUEPHIRE jahtu u svoj prestižni portfolio, označavajući značajnu prekretnicu za Tureddi brodogradilište.

Ova luksuzna jahta oličava esencijalni mediteranski stil života, nudeći neuporedivu udobnost, stil i performanse.

Osnivanje brodogradilišta Tureddi duboko je ukorenjeno u porodičnoj strasti prema svetu nautike. Sa 45 godina iskustva u izgradnji luksuznih jahti za slavne italijanske brendove kao što su Sanlorenzo, Codecasa i Benetti, Tureddi je sada krenuo na novo putovanje uspostavljanja sopstvenog brenda. Ovaj hrabar potez ima za cilj stvaranje flote poluprilagođenih jahti dužine od 30 do 60 metara, nadovezujući se na njihovu ekstenzivnu stručnost i posvećenost kvalitetnoj izradi.

Dizajnirana od strane renomiranog Kristijana Lejka, ova 34-metarska jahta se može pohvaliti elegantnim, niskim profilom koji odiše sportskom elegancijom. Dizajn neprimetno integriše najsavremeniju tehnologiju sa zanatskim umećem, nudeći nenadmašno iskustvo jedrenja.

Jedna od istaknutih karakteristika BLUEPHIRE jahte je inovativni stakleni salon. Ovaj prostor se potpuno otvara na oba kraja, nudeći besprekorno iskustvo boravka u zatvorenom i na otvorenom koje je savršeno za krstarenje Mediteranom. Jahta je dugačka 34 metra i može se pohvaliti širinom od 7 metara, a ima bruto tonažu od 230GT, osiguravajući dovoljno prostora za luksuzan život.

Ispod svoje elegantne spoljašnjosti, BLUEPHIRE pokreću dva MAN V8 motora od 1000 KS, koji obezbeđuju brzinu krstarenja od 14 čvorova i maksimalnu brzinu od 16 čvorova, sa dometom od 450 nautičkih milja. Za one koji žele veće performanse, dostupna je alternativna postavka motora sa dva MTU 16V 2000 M96L, koji mogu da dostignu brzinu krstarenja od 25 čvorova i maksimalnu brzinu od 35 čvorova, sa dometom od 370 nautičkih milja.

BLUEPHIRE je dizajnirana imajući na umu mediteranski način života, naglašavajući život na otvorenom i aktivnosti na vodi. Elegantne linije jahte daju joj izgled i osećaj sportskog automobila na moru. Poseduje ležaljke, lak pristup vodi, dovoljno prostora za igračke za vodu, bar i promišljeno dizajniran dnevni boravak u kome se može uživati.

Kada je reč o enterijeru, BLUEPHIRE je primer modernog luksuza. Velika pažnja je posvećena prirodnom osvetljenju i inovativnim sistemima rasvete, stvarajući bistru i privlačnu atmosferu. Glavni dnevni boravak uključuje trpezariju sa desne strane i bar do luke.

Prednja paluba nudi ležaljke i sedišta koja proširuju životni prostor, dok donji salon pruža udoban odmor ispunjen prirodnim svetlom. BLUEPHIRE takođe osigurava da posada ima dovoljno dobro opremljenog prostora za rad i opuštanje, naglašavajući promišljen dizajn jahte.

Jedan od najprivlačnijih aspekata BLUEPHIRE jahte je njen potencijal za prilagođavanje. Vlasnici mogu da adaptiraju ž jahtu svojim željama, od šema boja do specifičnih detalja, obezbeđujući personalizovano iskustvo. Raspored nudi fleksibilnost, stvarajući dnevni boravak nalik potkrovlju.

Ambicija brodogradilišta Tureddi prevazilazi poluprilagođene jahte. Njihova stručnost u izgradnji potpuno prilagođenih čeličnih i aluminijumskih projekata za etablirane brendove pozicionira ih na jedinstven način na tržištu luksuznih jahti. Sa objektima svetske klase i posvećenošću izuzetnosti, Tureddi je spreman da odmah krene u nove gradnje, pružajući vlasnicima besprekorno i efikasno iskustvo.

Njihova sposobnost da brzo pokrenu potpune prilagođene projekte znači da vlasnici mogu videti kako njihove jedinstvene vizije oživljavaju bez odlaganja. Ova posvećenost realizaciji dizajna po meri izdvaja Tureddi i obećava uzbudljivu budućnost za brend u industriji luksuznih jahti.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience