Nova Oceanco superjahta - Spectrum

Još jedno brodogradilište odlučilo je da nas impresionira na sajmu nautike u Fort Loderdejlu, predstavljanjem svog novog koncepta…

U pitanju je kompanija Oceanco, koja je nastupila sa svojom jahtom Spectrum. Ovo renomirano holandsko brodogradilište udružilo se sa timom ljudi iz Nauta Design kompanije tokom rada na ovom 102 metra dugačkom projektu, koji je specijalno dizajniran da ponudi neograničene mogućnosti po pitanju metode propulzije i rasporeda u enterijeru.

Dizajner Mario Pedol je osmislio neprimetnu povezanost eksterijera i enterijera na ovoj lepotici, koji će svakako oduševiti goste i izmamiti osmehe na njihova lica, dok prirodna svetlost dodiruje svaki kutak enterijera ovog broda.

Gornja paluba Spectrum jahte rezervisana je isključivo za vlasnika i sadrži privatni apartman sa panoramskim pogledom i direktnim pristupom bazenu. Ako to nije dovoljno da vas impresionira, onda treba da znate da se na prednjem delu glavne palube nalazi heliodrom, koji gostima daje mogućnost da vam se u svakom trenutku i bilo gde pridruže,

Sa elegantnim dizajnom, Spectrum jahta će imati hibridnu propulziju koja će biti odgovorna za različite režime rada, koji će zavisiti od vremenskih uslova, destinacije prema kojoj ste se zaputili i snazi koja vam je potrebna da do tamo stignete.

Nažalost, ne postoji više detalja o ovoj jahti trenuto, ali verujemo da će oni koji su zainteresovani za kupovinu ovog modela lako saznati sve što ih zanima.

D.Ć.