Najluksuzniji apartman na kruzeru

Regent Seven Seas Cruises kompanija skoro je najavila otvaranje najvećeg apartmana ikada na luksuznom kruzeru, zvanom Regent Suite…

Izgrađen na četrnaestoj palubi deluks Seven Seas Splendor, ovaj apartman zauzima prostor od preko 400 m2 i predstavlja najegzotičniju smeštajnu jedinicu ikada viđenu na površini vode. Nazvan palata na moru, on dolazi sa spa odmaralištem u svom sklopu, koje sadrži privatnu saunu, parno kupatilo i prostor za tretmane. Dalje, on poseduje ogromnu verandu i zatvoreni solarijum sa odeljkom za sedenje, koji nudi neverovatan pogled na more.

Apartman takođe poseduje prozore od poda do plafona sa tri strane broda, kao i savršeno opremljeni bar koji se graniči sa dnevnim boravkom. Kako bi bio najprivlačniji primerak svoje vrste, on poseduje vrhunsku dekoraciju, gde je akcenat na ručno rađenom Vivids krevetu kompanije Hastens koji košta 200.000 dolara, a ima ram od borovine, čelične opruge, slojeve premijum materijala i tapacirung od vrhunskog pamuka i vune.

Oni koji odsednu u Regent apartmanu dobiće i svog ličnog batlera koji će se pobrinuti da njihovo iskustvo bude besprekorno, kao i uslugu privatnog automobila sa vozačem i vodičem u svakoj luci.

Tarife za Regent apartman kreću od 11.000 dolara za jednu noć, a njegova prva sezona se očekuje iduće godine. Moramo reći da je za 2020.godinu on već rasprodat, tako da ako želite da ga iskusite, morate već sada stati u red.