Najluksuznija jahta koju možete iznajmiti

Sa cenom iznajmljivanja koja iznosi 4 miliona dolara na nedeljnom nivou, ovaj brod predstavlja ostvarenje snova sa spa odeljkom na dva nivoa, ronilačkim centrom, posadom od 54 člana, dva heliodroma, bolnicom i naravno, centrom za krioterapiju…

Po svemu sudeći, za vlansika Flying Fox jahte, treći put će biti srećan. On ne samo da je želeo da oduševi svoje goste kada su prvi put zakoračili na njegovu Lurssen jahtu dužine 459 stopa, već se takođe pobrinuo da im ispuni svaku želju, zapovest i hir. On je konstruisao spa centar na dva nivoa, profesionalni centar za ronioce, dva heliodroma za korporativne helikoptere, najveći bazen na jahti i centar za krioterapiju.

Dobre vesti su da Flying Fox jahta sada postaje dostupna svima, tačnije onima koji mogu da plate njen najam od oko 4 miliona dolara nedeljno, dok je ujedno upravo ona najduža jahta koja se može iznajmiti.

Prvi pogled na tirkizni eksterijer koji je dizajnirao Espen Oino brzo nam otkriva sve što nam ona može ponuditi na svojih šest paluba. Na krmenom delu nalazi se ogromni bazen koji će vam odmah privući pažnju, a može se podeliti modularnim zidom na dva dela. Gosti na taj način mogu uživati u bazenu sa svežom ili slanom vodom, sa temperaturama koje se takođe mogu regulisati.

Konstruisana za privatnu upotrebu sa mogućnošću iznajmljivanja, ova jahta je u istraživanju i razvoju provela tri godine. Vlasnik je želeo da se pobrine da jahta sadrži sve što su njegove prethodne dve jahte propustile. Pored svojih neverovatnih dimenzija, Flying Fox jahta vam može ponuditi neverovatni spoj vrhunske tehnologije i gracioznih enterijera. Velika paluba za sunčanje se tokom večernjih časova može pretvoriti u plesni podijum, nudeći živu muziku, privatno obedovanje i vatromet.

Glomazni spa centar jedan je od glavnih elemenata dizajna ove jahte, gde je njegov “morski lobi” definisan grejanim kamenim podovima i zidnim panelima od hrastovine. Unutar spa odeljka se nalaze sauna, hamam, đakuzi i soba za relaksaciju. Flying Fox jahta takođe sadrži prvu krio-saunu instaliranu na jednoj jahti, što spa iskustvo prenosi na sasvim novi nivo.

Nadomak zen spa centra nalazi se odeljak namenjen roniocima, koji sadrži komoru za dekompresiju sa dovoljno mesta za tri osobe. Na jahti su vam takođe dostupni instruktori za sportove, rekreativno i profesionalno vežbanje i ronjenje, a svaki od njih je ili nekadašnji olimpijski sportista ili nekadašnji pripadnik britanske vojske. Helikopterima na jahti upravljaju profesionalni piloti, dok ih održavaju profesionalni inžinjeri. Bolnica koja je takođe deo jahte u svom osoblju ima vrsne lekare, a konstantno je povezana sa bolničkim ustanovama na kopnu.

Takođe, na ovoj jahti se nalazi veličanstvena, otvorena kuhinja, u kojoj postoji pet tipova pećnica, dva teppanyaki roštilja i al-fresco trpezarijski odeljak sa dvadeset i četiri mesta. Jahta dolazi sa pet kuvara koji će se pobrinuti da se uvek pridržavate svoje dijete, spremajući vam neverovatne specijalitete po vašoj meri.

Na kraju, moramo još napomenuti da jahta ima dovoljno mesta za dvadeset pet gostiju, dok je master apartman naravno, najveličanstveniji smeštaj od svih ponuđenih. On poseduje svoj privatni salon, gasni kamin, kao i privatni đakuzi.

Predlažemo vam da pogledate video i našu galeriju, ukoliko niste ubeđeni da je ona zaista ostvarenje snova: