Luksuzna podmornica za moderne avanturiste

Ukoliko vam istraživanje dubina okeana zvuči kao savršena ideja za odmor, onda će vam se The Triton DeepView 24 definitivno dopasti...

U pitanju je podmornica sa 24 sedišta, koja svoje putnike može spustiti do 100 metara ispod površine vode i ponuditi im panoramski pogled na morski svet oko njih zahvaljujući svojim neverovatnim prozorima. Lansirana od strane Triton submarines, jednog od najvećih imena u ovoj industriji, DeepView nudi neverovatne avanture sa vrhunskim komforom.

Ona je dizajnirana tako da vam ponudi najbolji pogled na vodeni svet i predstavlja prvu u nizu DeepView turističkih podmornica. Pored 24 putnika, podmornica ima dovoljno mesta za pilota i kopilota.

Zahvaljujući svojim vrhunskim tehničkim osobinama, ova podmornica koristi skoro 1.800 kilograma varijabilnog balasta, pored 4.000 kilograma fiksiranog glavnog balasta kojim se kontroliše njeno potapanje i izranjanje.

Podmornica je opremljena električnom propulzijom i upravljanjem, koje prate dva 20 kW glavna potisnika, uz četiri dodatna marke Vertran, a može dostići maksimalnu brzinu od tri čvora.

Pored toga, plovilo dolazi sa baterijom koja nudi 14 sati podvodnog turizma i LED sijalicama koje će osvetleti vaše okruženje tokom večernjih časova.