LUKSUZNA CACOS V SUPERJAHTA

Admiral Tecnomar brodogradilište predstavlja nam svoju novu superjahtu od 40 metara, nazvanu Cacos V…

Ova jahta svoj debi je imala na Sajmu Jahti u Monaku, i predstavljena je kao najtiša jahta ove vrste, ikada napravljena. Ima tri palube i veoma snažan izgled, sa elegantnom siluetom i interesantnom paletom zlatnih nijansi. Veoma je moćna i kada govorimo o brzini, kako može da krstari brzinom od 18 čvorova, a lako ubrzava i do 21. Čak i tada, kada dostigne svoju maksimalnu brzinu, nivoi buke i vibracije su dosta niži u odnosu na druge jahte te vrste.

Mnogo truda i rada uloženo je u enterijer ove luksuzne jahte, te gosti mogu uživati u najvećem komforu do sada. Glavni salon ima tamnu paletu boja koja se sastoji od tamno sivih i bogatih crnih za podove i ormariće, i konstrastnim belim elementima i predmetima od nerđajućeg čelika, kao i nijansama zlatne i bronzane na zidovima, nameštaju i dekoru. U delu za opuštanje nalazi se prostrana sofa L oblika, set od četiri stočića i čak dve klasično oblikovane Luj XIV fotelje. Ovaj brod ima savršene opcije smeštaja za svoje putnike, u vidu luksuznih i dobro opremljenih apartmana.

Dizajneri i inženjeri Admiral Tecnomar brodogradilišta su u ovom projektu prevazišli sami sebe i kreirali neverovatnu superjahtu koja je već očarala mnoge ljude…