Luksuz na otvorenom moru: BRABUS Shadow 1200 Sun-Top Phantom Gray Signature Edition

BRABUS Shadow 1200 Sun-Top Phantom Grey Signature Edition je najnovije čudo u prestižnoj seriji čamaca BRABUS Marine.

Ovaj ekskluzivni superčamac obećava nezaboravne trenutke na vodi, spajajući pomorsku eleganciju sa uzbudljivim performansama i neuporedivim luksuzom.

Od svog elegantnog dizajna do snažnih motora, BRABUS Shadow 1200 Sun-Top redefiniše šta znači krstariti otvorenim vodama sa stilom. Sa trostrukim Mercury Racing 5.7l V10 motorima koji generišu kombinovanu snagu od 1.200 KS ovaj čamac bez napora postiže brzinu krstarenja od 40 čvorova i maksimalnu brzinu od 55 čvorova, postavljajući nove standarde u svom rasponu veličina.

Ali privlačnost BRABUS Shadow 1200 Sun-Top proteže se dalje od sirove snage. Zakoračite u njegov kokpit i uronićete u svet najsavremenije pomorske tehnologije. Inteligentni upravljački modul neprimetno kontroliše pramčane potisnike i audio sisteme, dok Simrad navigacioni ekrani osetljivi na dodir pružaju intuitivnu navigaciju.

Mercury JPO (Joystick Piloting for Outboards) džojstik za upravljanje, zajedno sa Skyhook i autopilotom funkcijama, osigurava glatku vožnju bez napora, čak i u izazovnim uslovima.

Enterijer čamca je takođe izuzetan. Akcenti od karbonskih vlakana, opcije BRABUS fine kože i pedantni šavovi ilustruju veštinu izrade koja definiše brend BRABUS. BRABUS znak izuzetnosti služi kao pečat odobrenja, garantujući najviše standarde kvaliteta i inženjeringa.

Ali možda najzanimljivija karakteristika BRABUS Shadow 1200 Sun-Top je njegov dvostruki električni šiber, koji poziva putnike da se povežu sa otvorenim nebom kao nikada ranije. Bilo da tražite adrenalinske avanture ili opuštena krstarenja, ovaj čamac obećava iskustvo drugačije od bilo kojeg drugog.

Luxury Experience