Katamaran Sunreef 55 Ultima: spoj brzine, stabilnosti i luksuza

Sunreef Yachts je predstavio novu liniju jahti, uključujući impresivan hibridni katamaran Sunreef 55 Ultima.

Ovaj hibridni katamaran nudi savršenu kombinaciju brzine i luksuza, što ga čini idealnim izborom za kapetane koji traže najbolje od oba sveta. Sa inovativnim dizajnom trupa, hibridnim pogonskim sistemom i raskošnim pogodnostima, 55 Ultima je spreman da napravi revoluciju na tržištu katamarana.

Sunreef 55 Ultima se može pohvaliti novim oblikom trupa dizajniranim za agilnost i brzinu. Njegovi agresivni uglovi daju plovilu elegantnu, modernu siluetu, omogućavajući mu da seče talase bez napora. Ovaj inovativni dizajn obezbeđuje glatku i udobnu vožnju, čak i u nemirnim vodama.

Jedna od istaknutih karakteristika Sunreef 55 Ultima je njegov hibridni pogonski sistem. Ova napredna tehnologija omogućava katamaranu da iskoristi snagu kako električnih tako i dizel motora, pružajući ekološki prihvatljivo krstarenje i ekonomično gorivo. Hibridni sistem takođe obezbeđuje tiho iskustvo bez vibracija za putnike, što ga čini savršenim za luksuzno jedrenje.

55 Ultima omogućava putnicima da uživaju u maksimalnom komforu tokom krstarenja. Zaokružena paluba pruža dovoljno prostora za opuštanje i druženje, dok kabine za goste nude privatno utočište. Pored toga, jahta se može pohvaliti sa dosta prostora za odlaganje, osiguravajući da su sve stvari bezbedno skladištene tokom putovanja.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Sunreef 55 Ultima je njegov poluotvoreni salon. Ova oblast izlazi na prostranu krmenu palubu, pružajući besprekornu vezu između enterijera i eksterijera. Na krmi se nalaze dve platforme savršene za sunčanje ili plivanje.

Dizajn enterijera Sunreef 55 Ultima je svedočanstvo posvećenosti brenda luksuzu i stilu. Visokokvalitetni materijali i završne obrade su korišćeni svuda, stvarajući elegantnu i sofisticiranu atmosferu. Prostrani raspored jahte omogućava putnicima da uživaju u vremenu, a da se ne osećaju skučeno ili ograničeno.

Hibridni katamaran Sunreef 55 Ultima postavlja novi standard za luksuz i performanse u industriji nautike. Sa svojim inovativnim dizajnom trupa, naprednim hibridnim pogonskim sistemom i bogatim sadržajima, ova jahta nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo jedrenja. Bez obzira da li ste iskusan kapetan ili prvi put vlasnik jahte, Sunreef 55 Ultima je vrhunski izbor za one koji traže savršen spoj brzine, udobnosti i luksuza na otvorenom moru.

Luxury Experience