Jeanneau DB/43 - Više od očekivanog

Sa izvanrednim V koritom dizajniranim od strane Majkla Pitersa i sportskim dizajnom studija Garroni Design, model DB/43 podiže lestvicu u domenu dizajna motornih brodova.

Međunarodno priznati pomorski arhitekta Majkl Piters sarađuje sa brodogradilištem Jeanneau više od 30 godina. Dizajner čuvenog modela Cap Camarat i nedavno predstavljene Leader linije, Majkl Piters ostavio je svoj trag u najlepšim i najuspešnijim poglavljima brenda Jeanneau.

„DB/43 predstavlja čist odraz kreativne i inovativne vizije kojom sam se uvek vodio: to je želja za stvaranjem vanvremenskih, jedinstvenih modela za sve ljubitelje mora.“

Dizajner Kamilo Garoni

Kombinujući dokazanu umešnost kompanije Jeanneau u brodogradnji sa motorima najboljih svetskih proizvođača, model DB/43 isporučuje izvanredne performanse na moru. DB/43 koristi SEANAPPS sistem. Sve funkcije za nadzor, kontrolu i održavanje broda mogu se vršiti na daljinu i svi parametri su vam dostupni preko pametnog telefona.

Neverovatno otvoreni dizajn gornje palube omogućava vam da se osećate još povezaniji sa okruženjem, a opet sasvim zaštićeni. Zajedno sa krmenom platformom, dve otvarajuće bočne terase vam omogućavaju da napravite pravi plažni klub sa direktnim pristupom vodi.

Potpuno opremljen za druženje uz maksimalni komfor, sve u sklopu svestranog i prijatnog boravišnog prostora, DB/43 nudi savršeni prostor za druženje sa porodicom i prijateljima. Za tren oka pretvorite kokpit u udoban prostor za uživanje, a potom pritisnite „play“ dugme na integrisanom sistemu za ozvučenje.

DB/43 donosi izvrsne boravišne prostore, sa dve kabine i do dva kupatila. Premijum materijali, indirektno osvetljenje i posebna pažnja posvećena kvalitetu izrade i završne obrade čine enterijer maksimalno prijatnim. Luksuzne kožne garniture, detalji od najkvalitetnijeg drveta... DB/43 pokazuje koliko su u brodogradilištu Jeanneau pažljivo vodili računa o svakom detalju, u svakom koraku razvoja ovog broda.

Sa modelom DB/43, Jeanneau oživljava svoje legendarno ime DB, rođeno 80-ih godina prošlog veka. Nasledivši majstorsko umeće svog brenda, ovaj novi model isporučuje snagu, eleganciju i sklad, i podiže lestvicu u domenu dizajna premijum brodova za dnevne plovidbe. Model DB/43 se izdvaja po svom dizajnu, prostranom enterijeru, boravišnim prostorima i pametnim funkcijama i rešenjima. Nudeći novo iskustvo dnevnih plovidbi, on ispunjava zahteve moreplovaca današnjice i sutrašnjice.

Generalni uvoznik I distributer brenda JEANNEAU za Srbiju je ATV & NAUTICA centar.

OSNOVNE SPECIFIKACIJE

Dužina,Širina: 13.03m x 3.82m

Težina (kg): /

Maks. snaga motora (Ks): 2 X D6 - 380

Kapacitet goriva (l): 2x400

Broj osoba: 12

Broj ležaja: 5