Jahta sa kojom možete otići do kraja sveta

Oceanco brend impresionirao je sve posetioce sajma nautike u Dubaiju već prvog dana, svojim spektakularnim brodom, dugačkim sto pet metara po imenu Esquel…

Ovaj veličanstveni ekspedicijski brod namenjen je avanturistima i svim onim ljudima koji u sebi imaju dovoljno hrabrosti da krstare do nekih od najudaljenijih delova sveta, uživajući u svom komforu i pogodnostima za kojima žude.

Esquel brod su dizajnirali Timur Bozca i Đina Brenan, a on dolazi sa najmodernijom dizel-električnom propulzijom Lateral brenda. Takođe, ovaj brod ima impresivni raspon od 7.000 nautičkih milja pri brzini krstarenja od 13 čvorova, osiguravajući tako činjenicu da ne postoji destinacija koja mu je previše daleka.

Trup broda je ojačan i dobio je Polar sertifikat, tako da može krstariti i polarnim regijama, koje su okovane ledom. On takođe poseduje napredni dinamički sistem pozicioniranja, koji eliminiše upotrebu sidra, što smanjuje njegov otisak i čini krstarenje morima i okeanima malo više okrenutim prirodi.

Kao pravi dom na vodi, Esquel predstavlja superjahtu koja nudi interesantni, topli i udobni enterijer. Ona sadrži master apartman sa grandioznim panoramskim portalom, ložom i kaminom, koji će vam savršeno prijati nakon dana istraživanja divljih okeana.

Glavna tema ovog broda je komforan porodični život, a on se takođe može transformisati u konzervacijski brod sa radionicama i laboratorijama. Njegov eksterijer ima odvažni i muževni izgled, dkok ga šik konture i hi-tech gedžeti čine idealnim za svakoga od nas.