Jahtu iz novog filma „Nož u leđa” možete iznajmiti za 220.000 evra nedeljno

Sa 15 miliona prihoda za samo nedelju dana od premijere, misteriozni film „Glass Onion: A Knives Out Mystery“ nastavak je produkcije „Knives Out“ iz 2019. u režiji Rajana Džonsona.

Dobijajući pozitivne kritike, nastavak, pored sjajne glumačke ekipe ima novu koleginicu: luksuznu jahtu pod nazivom „Aquarius“, koja je dostupna za najam u Turskoj.

Jahta dužine 46 metara poslužila je kao kulisa za jednu od ključnih scena u novom filmu, dok je kapetan jahte iz stvarnog života takođe glumio u filmu. I pored luksuza koji nudi, sav taj holivudski sjaj sada možete izajmiti za nekoliko stotina hiljada evra nedeljno.

„Aquarius” je u Turskoj izgradila kompanija Mengi Yay Yachts i kombinuje ravnu siluetu sa prelepim drvenim trupom. Izdašni enterijer sadrži pet luksuznih kabina koje mogu da prime do 10 ljudi. Kabina na glavnoj palubi uključuje bračni krevet, dva balkona, radni sto i sopstveno kupatilo. Na donjoj palubi su tri kabine sa bračnim krevetima i jedna sa dva singl ležaja. Podrazumeva se da se devetočlana ekipa obavezuje da ispuni svaki hir gostiju, kao da su protagonisti filma.

„Aquarius” prirodno ima ogroman klub na plaži na krmi, đakuzi na palubi i dosta mesta za sunčanje. Takođe dolazi sa punom flotom „igračaka“, u slučaju da treba da brzo pobegnete. Jahta čak ima mesto na zadnjoj palubi gde može da primi nekoliko malih vozila.

U srcu trupa su dva Caterpillar motora koji jahti daju brzinu krstarenja od 12 čvorova i maksimalnu brzinu od 15 čvorova. Naravno, jahta je opremljena i stabilizatorima koji krstarenja Mediteranom čine pravim užitkom.

„Aquarius”  je dostupna isključivo u Ocean Independence kompaniji i može se rezervisati za čarter u Turskoj za približno 220.000 € nedeljno.

Luxury Experience