Jahta Andreja Meljničenka stradala u sudaru

Kako biste se osećali kada biste sasvim slučajno oštetili brod vredan više miliona dolara koji pripada jednom od najbogatijih ljudi sveta?

Pa, upravo to se dogodilo jednoj porodici, i snimljeno je kamerom! Oni su svojim malenim jedrenjakom udarili u jahtu koja pripada ni manje ni više, nego Andreju Meljničenku, a na video snimku možemo videti decu na brodu kako se dovikuju sa svojim ocem na španskom jeziku, dok on, nažalost neuspešno, pokušava da preusmeri svoj brod.

Maleni brod se može videti kako udara u gigantski beli trup Meljničenkove jahte, sa dva člana posade koji gledaju prema njemu, dok se bori kako bi izbegao pravljenje velike štete. Nakon što su stajali u mestu neko vreme, čovek koji je upravljao brodićem uspeo je da pokrene motor i svoj brod, kao što se može videti na snimku.

Masivni brod koji je bio predmet sudara, ima dužinu koja je ekvivalent jednom ipo fudbalskom terenu. Poseduje stakleni trup, heliodrom i čitavu flotu pogodnosti, osvajajući svih sedam mora sa svojom dužinom od 143 metra i jarbolima višim od sto metara.

Kada se radi o pomenutom incidentu, kapetan jahte je prijavio incident u skladu sa propisima, ali verujemo da kapetan brodića neće pretrpeti nikakve posledice.