Izuzetno dizajnirana MIA ZOI luksuzna jahta dužine 31 m je na prodaju

Izvrsno dizajnirana i elegantno dekorisana, MIA ZOI jahta duga 31m je idealna „igračka“ za istraživanje sveta sa stilom.

Vrhunska Vitters jahta idealna za elegantan odmor na vodi trenutno je smeštena usred fascinantnih i živopisnih ostrva azurnog Egejskog mora i opremljena je svime što vam je potrebno za krstarenje plavim vodenim rajevima Grčke i šire.

MIA ZOI je jedna od najboljih luksuznih jahti na tržištu, savršena za velike grupne odmore na vodi. Njene četiri prostrane i dobro osvetljene kabine pružaju smeštaj za 10 gostiju, dok svaka kabina ima sopstveno kupatilo, TV, sistem za zabavu i klima uređaj. MIA ZOI uključuje prostranu prednju palubu sa jastucima za sunčanje – idealno za uživanje na mediteranskom ili karipskom suncu – pokrivenu palubu za sunčanje sa trpezarijskim stolom i sedištima, kao i veliku krmenu palubu sa tendom na uvlačenje i TV-om za porodične filmske večeri. Takođe ima veliku platformu za plivanje, kao i široku lepezu igračaka za vodu.

Elegantni enterijeri su dizajnirani u modernom stilu, sa besprekorno izrađenim sjajnim drvenim panelima, velikim prozorima za panoramski pogled i nameštajem u neutralnoj paleti boja. Njen lagan i prozračan salon, opremljen sa pet zvezdica, nudi idiličan prostor za intimna druženja i grupnu zabavu. 

MIA ZOI jahta dolazi sa visoko kvalifikovanom posadom od šest članova, uključujući neverovatno talentovanog kuvara koji će oduševiti goste svojom ukusnom mediteranskom kuhinjom.

Motorna jahta pokazuje sva obeležja nagrađivanog holandskog brodograditelja Vitters. Njeni najsavremeniji stabilizatori obezbeđuju maksimalnu udobnost i povećanu bezbednost na moru, dok je sa brzinom krstarenja od 22 čvora i maksimalnom brzinom od 27 čvorova, ona savršena jahta za krstarenje najslikovitijim destinacijama na svetu.

MIA ZOI jahta koja može biti vaša se nalazi na povoljnoj lokaciji u Grčkoj, pružajući mogućnost plovidbe ka ostatku Mediterana i šire. Uživajte otkrivajući ekskluzivna ostrva koja se nalaze na azurnom Egejskom moru ili krstarite do obale Amalfi, Francuske rivijere i Balearskih ostrva. Alternativno, idite u mirnije luke, kao što su Hrvatska i Crna Gora na Jadranu. Za one koji traže produženo leto, uživajte u kristalnim vodama Kariba, sa popularnim luksuznim destinacijama kao što su Sent Bart, Bahami i Turks i Kaikos koji nude nezaboravno iskustvo.

Luxury Experience