ISA Yachts predstavlja potpuno novi vodeći model linije Sportivo - spoj luksuza i sportskog duha

ISA Yachts, brend Palumbo Superyachts, otkrio je detalje o vodećem modelu dužine 43,6 metara u svojoj potpuno novoj liniji Sportivo.

Ova uzbudljiva nova kolekcija obuhvata Sportivo 100, Sportivo 120 i vodeći model, Sportivo 140. Dizajnirane da spoje sportsku estetiku kupe automobila sa prostranim, savremenim enterijerima, ove jahte su spremne da redefinišu luksuz na vodi.

Na čelu ovog kreativnog poduhvata je Enriko Gobi čija genijalnost blista u svakom detalju. U saradnji sa Palumbo Superyachts za pomorsko inženjerstvo, ISA Yachts je proizveo Sportivo 140, remek-delo visokokvalitetne konstrukcije. Ovaj vodeći model je svedočanstvo njihove posvećenosti inovacijama i eleganciji.

ISA Sportivo 140 se može pohvaliti prostranim eksterijerom i elegantnom nadgradnjom. Jedna od najizrazitijih karakteristika je „veoma inovativna šoferšajbna“ u vojnom stilu koja proširuje nadgradnju kako bi oponašala haubu sportskog kupe automobila. Ovaj hrabar izbor dizajna daje jahti sportsku i futurističku estetiku uz održavanje čistog i savremenog profila.

Ukoliko izađete na palubu, dočekaće vas tri prostrane terase koje se spuštaju ka moru i sadrže različite elemente, uključujući dnevni boravak sa mestima za sedenje i prostorom za sunčanje, bazen sa opuštajućom klupom okrenutom prema moru i prolaz sa efektom prirodnog kamena koji vodi do platforme pod suncem. Pramac krije udoban prostor za opuštanje sa kaminom i đakuzijem, koji se može transformisati u bioskopsku salu za drugu vrstu zabave.

Gornja paluba Sportivo 140 je dizajnirana kako bi se maksimizirao prostor, što je čini jednom od najvećih u svojoj kategoriji. Sadrži trpezariju za deset osoba, prostrani dnevni boravak sa šankom i drugi panoramski prostor za opuštanje na pramcu. Ova paluba je dizajnirana za maksimalnu udobnost i svestranost, osiguravajući da putnici mogu maksimalno iskoristiti svoje vreme na brodu.

Unutar Sportivo 140, naći ćete raskošne enterijere sa kožom, lakiranim drvetom i metalnim detaljima sa blistavom bojom. Glavni salon se otvara ka baru i nudi besprekornu vezu sa otvorenim prostorom kroz potpuno otvorene prozore od poda do plafona i balkon koji se može otvoriti na levoj strani, pružajući pogled na more koji oduzima dah.

Vlasnički apartman, strateški lociran na sredini jahte radi optimizacije prostora, sadrži ormar sa umivaonikom, duplo kupatilo sa prostranim centralnim tušem, sofu na levoj strani i susedni dnevni boravak sa prozorima od poda do plafona i velikom terasom.

Sportivo 140 ima trup i nadgradnju od stakloplastike i karbonskih vlakana. Dva MTU motora od 3440 kW, pokreću jahtu do maksimalne brzine od 32 čvora i održavaju udobnu brzinu krstarenja od 26 čvorova. Jahta takođe može da primi sedmočlanu posadu u tri kabine i kapetansku kabinu.

Luxury Experience