IMPOZANTNA ZAHRAA SUPERJAHTA

Pre nekoliko meseci, italijansko brodogradilište Admiral Tecnomar otkrilo je svoju najnoviju superjahtu po imenu Zahraa…

Ovo je prva jahta koju oni predstavljaju sa smelim sportskim dizajnom trupa, u savršenoj kombinaciji sa luksuznim pogodnostima. Njen eksterijer je veoma interesantan, zbog oštrih linija i snažne siluete, a sama jahta je specifične bronzane boje sa crvenim akcentima.

Enterijer je takođe veoma impresivan. Glavni salon ima otvoreni plan prostora, gostoprimljivu vibraciju, udobne sofe sa tapacirunzima od bele kože, plišane tepihe i velike prozore koji propuštaju taman dovoljnu količinu svetlosti i daju gostima mogućnost uživanja u magičnim pogledima.

Osam gostiju može uživati u luksuznom smeštaju koji ova jahta nudi, sa jednim prostranim punim apartmanom, velikim VIP apartmanom, i dva dvokrevetna apartmana, koja su veoma luksuzno dekorisana, u skladu sa ostatkom jahte.

Svojim sjajnim i interesantim izgledom, modernim pogodnostima i snažnom ličnošću, očekujemo da Zahraa jahta osvoji svet.