Horizon Yachts će predstaviti svoje novitete na sajmu Boot Dusseldorf 2024.

Horizon Yachts se sprema da „izazove talase“ na predstojećem sajmu nautike Boot Dusseldorf 2024.

Na prestižnom događaju koji će se održati od 20. do 28. januara, renomirani igrač u industriji luksuznih jahti predstaviće svoje ambiciozne planove za evropsko tržište. Zauzimajući centralno mesto u hali 7a, Horizon Yachts će osvojiti entuzijaste otkrivanjem dve nove superjahte FD serije. Vrhunac izložbe biće najnovija FD80, koja je spremna za lansiranje baš na vreme za Horizon Open House 2024 u martu.

Dizajnirana sa višenamenskim rasporedom, FD80 obećava da će redefinisati luksuzni život na vodi. Jahta se može pohvaliti neverovatnim prostorom koji može da primi goste u četiri velike kabine, uključujući glavnu kabinu na glavnoj i tri prostrane kabine na donjoj palubi. Četvoročlana posada može udobno da boravi u dobro opremljenim prostorijama za posadu, obezbeđujući besprekornu uslugu tokom celog putovanja.

Glavna paluba FD80 prikazuje fleksibilnost serije FD koju je dizajnirao Cor D. Rover Design, sa uklonjivim trpezarijskim stolom na krmenoj palubi, stolom za doručak/trpezariju u salonu i prostranom kuhinjom. Paluba mosta oduševljava sa zatvorenom kormilarnicom, dnevnim boravkom i sklopivom trpezarijom koja se po potrebi pretvara u krevet. Skylounge, zajedno sa 43-inčnim televizorom na preklop, roštiljom i velikom đakuzi kadom, nudi neuporedivo iskustvo za opuštanje i zabavu.

Horizon Yachts ne pravi kompromise u pogledu estetike i kvaliteta. Enterijer nove FD80 je završen po najvišim standardima podom od evropskog sivog hrasta, Bentley metalik dekoracijom od kamena i specijalizovanim drvenim ukrasima i dizajnom vrata – sve je pedantno izrađeno od strane njihovog internog tima za dizajn enterijera.

Ali uzbuđenje se tu ne završava. Dugo očekivana FD100, sa planiranim datumom lansiranja 2025. godine, svedočanstvo je savremenog stila i besprekornog dizajna. Sa pet prostranih kabina, FD100 predstavlja izlog savremenog stila. Ovaj model ima dobro isplaniran raspored sa pet prostranih kabina i prostorijom za posadu. Fleksibilni raspored za sedenje nalazi se na krmenoj palubi, dok glavni salon ima dnevni boravak, prijatna sedišta i veliku svečanu trpezariju. Dobro opremljena kuhinja nudi unutrašnje stepenište do prostora za posadu, a glavna kabina ima dva kupatila.

Sam skylounge je dizajniran sa prostorom za šank i garniturom za sedenje u obliku slova L, dok je gornja paluba oaza opuštanja, sa dve ležaljke, barom i velikim sedištima.

Luxury Experience