Horizon FD90 Skyline - neodoljivi izbor za pronicljive entuzijaste jahti

Kada su u pitanju luksuzne jahte, Horizon Yachts je ime koje izaziva poštovanje i divljenje.

Njihova serija Horizon Fast Displacement (FD) "pravi talase" na više tržišta, a na čelu ove serije stoji impresivni model FD90. Svojim elegantnim dizajnom, inovativnim karakteristikama i neuporedivom udobnošću, FD90 je osvojila australijsko tržište, učvrstivši svoju poziciju kao pravo remek-delo u svetu nautike.

Serija FD, zamisao renomiranog dizajnerskog tima Cor D. Rover, može se pohvaliti nizom modela, pri čemu se FD90 jahta pojavila kao sjajna zvezda. Nedavno predstavljen svetu, prilagođeni model FD90 je svedočanstvo posvećenosti Horizon brenda da zadovolji jedinstvene potrebe australijskog tržišta. Ovo čudo sa pet kabina, nudi zadivljujući niz karakteristika i pogodnosti koje obećavaju nezaboravno iskustvo jedrenja.

Počevši od prostrane krmene palube, koja ima raznovrsnu postavu za dnevni boravak/trpezariju zajedno sa prilagođenom garniturom i sofama, stolom i šankom, FD90 odiše aurom opuštanja i sofisticiranosti. Putovanje se nastavlja dok se penjete stepenicama do skylounge koji nudi prostor za zabavu i neprimetno spaja život u enterijeru i eksterijeru.

Uđite u glavni salon i dočekaće vas dizajn enterijera inspirisan italijanskim stilom koji odiše luksuzom i raskošom. Drvo oraha i prirodni Michelangelo kamen stvaraju ambijent bezvremenske elegancije. Glavni salon ima dnevni boravak upotpunjen trpezarijskim delom, sve okupano prirodnom svetlošću koja struji kroz prepoznatljive prozore pune visine koji definišu seriju FD. Dizajn enterijera dobija smeli zaokret sa crnim lakiranim akcentima na vratima i ormarićima, zajedno sa mat crnim metalnim ukrasima na zidovima, unoseći mladalačku energiju u graciozno dizajniran prostor.

FD90 ne pravi kompromise u pogledu udobnosti i smeštaja. Glavna kabina na palubi, karakteristika FD serije je oaza mira. Veliki krevet sa prilagođenim uzglavljem, ormarom, prostorom za odlaganje i raskošnim kupatilom čine ovaj apartman luksuznim utočištem.

Donja paluba otkriva četiri dodatne kabine, uključujući VIP kabinu i dvokrevetne kabine sa Pullman krevetima. Prostorije za četvoročlanu posadu su promišljeno pozicionirane iza mašinskog odeljenja, obezbeđujući nesmetan rad i pažljivu uslugu. Pored svojih zadivljujućih enterijera, FD90 nudi obilje dobro planiranih prostora na palubi koji pozivaju na opuštanje i istraživanje. Prednja paluba se može pohvaliti privlačnim dnevnim boravkom, u senci tendi za udobno odmaranje na otvorenom. Skylounge na krmi ima prostor za odmaranje/trpezariju u obliku slova U i potpuno opremljen bar, savršen za okupljanja i opuštanje. Đakuzi kada dodaje dašak luksuza, a paluba pruža dovoljno prostora za ležaljke, skladišni prostor i igračke za vodu – sve je spremno da poboljša vaše iskustvo jedrenja.

Napravljena da zadovolji dinamično australijsko tržište, FD90 jahta se može pohvaliti poboljšanim kapacitetom goriva od 17.791 litara, omogućavajući produženo krstarenje i uzbudljive avanture. Kombinacija poboljšanih karakteristika, fleksibilnog smeštaja i prostranog rasporeda čini FD90 neodoljivim izborom za pronicljive entuzijaste jahti.

Luxury Experience