Four Seasons Yacht redefiniše luksuz na moru

U svetu luksuznih putovanja postoje iskustva, a zatim i putovanja koja se dešavaju jednom u životu koja redefinišu raskoš i avanturu.

Four Seasons, kultni ugostiteljski brend poznat po svojoj beskompromisnoj posvećenosti izuzetnosti, kreće u novu eru luksuza predstavljanjem Four Seasons Yachts. Saradnja sa Marc-Henry Cruise Holdings Ltd, prestižnom kompanijom za jahte, i cenjenim italijanskim brodograditeljem, Fincantieri, iskustvo Four Seasons Yacht obećava da će biti ništa drugo do izvanredno.

Osnivanje Four Seasons Yachts je svedočanstvo vizije Nadima Ašija i Filipa Levina, preduzetnika i vizionara sa strašću za stvaranjem prepoznatljivog iskustva na jahti koje neprimetno kombinuje legendarno luksuzno Four Seasons gostoprimstvo sa uzbuđenjem pomorstva. Sa inauguracionim putovanjem zakazanim za kraj 2025. godine, ovaj poduhvat označava početak nove ere u luksuznim putovanjima.

Prva jahta u floti Four Seasons Yachts ima 95 apartmana. Svaki je pažljivo dizajniran tako da briše granice između gostiju, mora i okoline. Središnji deo ove flote je zadivljujući Funnel Suite apartmana, koji se prostire na četiri nivoa i nudi preko 950 kvadratnih metara kombinovanog životnog prostora. Sa svojim privatnim bazenom i namenskom spa zonom, apartman Funnel je vrhunski dom sa pogledom na more daleko od kuće. Jedna od najupečatljivijih karakteristika apartmana su njegovi zakrivljeni stakleni moduli od poda do plafona. Ovo inženjersko čudo, koje košta 4,5 miliona dolara, pruža gostima panoramski pogled od 280 stepeni koji oduzima dah, stvarajući neuporedivu vezu sa morem.

Ljubitelji prirode će uživati u privatnom jedrenju, ronjenju i jedrenju na dasci, dok elegantan dnevni boravak sa modernim barom pruža panoramski pogled na okean.

Za one koji traže opuštanje na palubi bazena, tu je bazen dužine 20 metara sa slanom vodom. Njegov dizajn hidrauličnog lifta omogućava brzu konverziju u multifunkcionalni prostor za različite događaje, pokazujući posvećenost Four Seasons svestranosti i inovacijama.

S obzirom na ogromnu potražnju, pristup rezervisanim putovanjima jahtom je samo uz pozivnicu, počevši od lojalnih Four Seasons gostiju do cenjenih turističkih partnera. Ovaj pristup odražava posvećenost brenda svojim pokroviteljima i njihovim pouzdanim savetnicima za luksuzna putovanja.

Inauguralna sezona 2025/26 obećava izvanredne rute širom Kariba tokom zime i proleća. Jahta će zatim otploviti na Mediteran, istražujući kultne destinacije od francuske i italijanske rivijere do jadranske obale i grčkih ostrva. Sa prosečnim putovanjem u trajanju od sedam dana, gosti se takođe mogu odlučiti za uzastopna putovanja za produženo istraživanje.

Luxury Experience