Edorado lansira svoj prvi luksuzni električni hidrogliser u Kanu

Edorado, poznati holandski proizvođač hidroglisera, oduševljava entuzijaste dugo očekivanim globalnim debijem svog luksuznog električnog modela - Edorado 8S Launch Edition.

Edorado 8S Launch Edition zauzeće centralno mesto na slavnom Kanskom sajmu jahti u septembru i predstavlja oličenje gracioznosti, performansi i ekološke pažnje. Svaki aspekt ovog izuzetnog hidroglisera je pomno promišljen, usklađujući najsavremeniji inženjering sa nepokolebljivim luksuzom.

U srcu Edorado 8S Launch Edition leži revolucionarna tehnologija koja podiže čamac iznad površine vode, minimizirajući otpor i maksimizirajući brzinu. Rezultat? Iskustvo na vodi bez premca koje redefiniše šta znači kliziti bez napora preko otvorenog mora.

Ukrcajte se i naći ćete se uronjeni u luksuz bez premca. Enterijer je izuzetna fuzija udobnosti, stila i najsavremenije tehnologije. To je prostor u kom se raskoš susreće sa inovacijama, gde je svaki detalj pažljivo dizajniran da redefiniše koncept luksuza na vodi.

Ipak, Edorado 8S je više od luksuznog hidroglisera, to je svetionik ekološke prihvatljivosti u pomorskom svetu. Sa naprednim električnim pogonom, 8S obezbeđuje tihu vožnju uz nultu emisiju.  

Kretanje vodama sa Edorado 8S je besprekorno i intuitivno iskustvo. Interfejs prilagođen korisniku, zajedno sa najsavremenijim navigacionim sistemom, omogućava vam da se fokusirate na radost samog putovanja. Bilo da ste iskusan nautičar ili avanturista početnik, Edorado 8S osigurava da svaki trenutak na vodi bude čist užitak.

Za one koji traže vrhunac ekskluzivnosti, Edorado 8S Launch Edition nudi zaista iskustvo po meri. Ograničeno na nekoliko odabranih, ovo izdanje predstavlja priliku za jedinstvena prilagođavanja, uključujući enterijere po meri i personalizovane karakteristike.

Veliko otkriće Edorado 8S Launch Edition namenjeno je prestižnom Kanskom festivalu jahti, događaju koji je sinonim za luksuz i glamur. Od 12. do 17. septembra 2023. srećni gosti će imati neviđenu priliku da iz prve ruke iskuse eleganciju i sofisticiranost Edorado 8S u očaravajućem ambijentu na Festivalu jahti u Kanu, najvećem nautičkom događaju u Evropi.

Luxury Experience