Duža od četiri fudbalska terena ova superjahta je dizajnirana da oponaša pticu koja pluta na vodi

Da li volite superjahte koje nimalo ne liče na njih?

Odstupanje od normi je jedinstveni koncept trimarana od 130 metara evropskog dizajnera jahti Arasa Kazara. Nazvan „Wakinyan“, koncept je uočljiv zahvaljujući oštrim, minimalističkim linijama sa vazdušnom siluetom.

Kada bi se ideja „šta se dešava u Vegasu, ostaje u Vegasu“ ikada pretvorila u jahtu, izgledala bi kao ova „ptica“ na otvorenom moru. Enterijer jahte je podeljen na pet kabina za goste, jedan primarni apartman, kabine za posadu i spa centar. Kaljeno staklo pune visine obavija svaku palubu. Iako omogućava izobilju prirodne svetlosti da ispuni enterijer iz svakog ugla, ono što se nalazi unutra, nikada neće biti otkriveno. 

Skulpturalni dizajni nalik talasima pokrivaju glavnu palubu na krmi, gde se nalazi bazen koji je odlično mesto za uživanje u okolnim vidicima.

„Dizajn enterijera prati mekan, nežan osećaj spoljašnjosti“, rekao je dizajner. „Wakinyan je dizajnirana da učini da se osećate smireno i opušteno, bilo da uživate u enterijeru jahte ili je samo gledate spolja“.

Wakinyan jahta je opremljena električnom i hidrogliserskom tehnologijom, što joj daje impresivnu maksimalnu brzinu od 32 čvora.

Luxury Experience