Da li ste za šoping krstarenje?

Ukoliko volite kupovinu, ali volite i putovanja, evo jednog fantastičnog iskustva koje je pripremila kompanja Royal Caibbean.

Ultimativno kupoholičarsko iskustvo očekuje vas ukoliko se ukrcate na luksuzni brod kompanije Royal Caribbiean, koja vas vodi pravo u Dubaji, koji je, kako istraživanja pokazuju na trećem mestu kao šoping destinacija, odmah iza Njujorka i Londona.

Najskuplje šoping krstarenje ikad koštaće vas £26,000 odnosno $33,347, a obezbediće vam krsterenje i do Bahreina, Katara i Omana, kao i kupovinu u prodavnicama slavnih brendova kao što su Gucci, Dior, Armani i Chanel.

“U stilu Royal Caribbean dozvolili smo našoj mašti da osmisli zabavu za one koji uživaju u kupoholičarskoj terapiji na destinaciji koja je poznata kao raj za šoping, u Dubaiju”, rekao je generalni direktor Caribbean International za Englesku i Irsku, Ben Bouldin.

Nakon dolaska avionom i to prvom klasom u Dubai, putnike očekuje niz usluga koje su uključene u cenu kao što su lični stilista, tročasovno uživanje u SPA centru i luksuzna večera u hotelu, kao i konsultantske usluge vezano za šoping.

Nakon kupovine u Dubaiju, putnici se ukrcavaju na brod Jewel of the Seas, a smešteni su u luksuznim apartmanima Royal Suite. Nakon toga putnici kreću u avanturu ka Kataru, Bahreinu i  Omanu.

Ovo je zaista ultimativno šoping iskustvo za ljude iz celog sveta, pogotovo ako se uzme u obzir podatak da jedna od sedam osoba na svetu upravo bukira svoje putovanje za Dubai, Njujork ili Pariz baš zbog jedinstvenog šoping iskustva koje nude ovi gradovi.

« 1 2 3 »