Cosmos jahta za besprekornu uživanciju

Predstavljena pre samo nekoliko nedelja, Project Cosmos je neverovatna jahta dugačka osamdeset metara, nastala kao delo holandskog brodogradilišta Heesen Yachts…

Ova jahta nije samo najveći brod koji je ova kompanija kreirala, već je i najveća sasvim aluminijumska jahta, koju pokreću četiri neverovatna MTU motora. Sa totalnom snagom od 19.000 KS, ona može dostići maksimalnu brzinu od 29 čvorova.

Najnoviji projekat Heesen Yachts baziran je na Van Oossanen slavnoj formi trupa, dok je eksterijer nastao kao delo renomiranog studija Winch Design. Za sada, detalji koje imamo o ovoj jahti ne otkrivaju nam baš previše, ali kao što možete videti u galeriji, Cosmos jahta će imati savršeni heliodrom na pramcu, koji se lako transformiše u bioskop na otvorenom ili udobni kutak za opuštanje.

Ova superjahta će nuditi dovoljno mesta za dvanaest osoba, u četiri prostrana apartmana na donjoj palubi i specijalnom VIP apartmanu sa privatnim studijom na palubi sa mostom. Srećni vlasnici ove jahte će imati priliku da uživaju u luksuznom master apartmanu na glavnoj palubi, dok posada od devetnaest članova takođe ima svoj odvojeni prostor.

Za enterijer ovog broda, Heesen Yachts kompanija udružila se sa holandskim majstorima iz Sinoit Exclusive Yacht Design, koji su osmislili futuristički izgled za čitav prostor, sa jasnim grafičkim linijama koje su po svemu sudeći inspirisane matematikom. Premijum materijali poput oniksa, panela od kristalnog stakla i marketarija biće korišćeni kako bi se savršen naglasila lepota ovog broda.

 

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »