Budućnost najvećeg luksuza je ispod mora

Milijarderi i VIP osobe mogu da organizuju gala događaje duboko pod vodom u ovoj električnoj podmornici od 35 metara koja ima restoran, teretanu, luksuzna kupatila i spoljašnja svetla koja objasjavaju okolni vodeni svet.

Under Water Entertainment Platform (UWEP) je podmornica dugačka 35 metara, što je više nego dovoljno da je nazovemo super-podmornicom. Jednostavno rečeno, ova podmornica izgleda kao zadivljujuća superjahta, samo što će ostati pod vodom i pomoći vam da hodate među bogatim morskim svetom. Prostrana podmornica može udobno da smesti 120 putnika, dok vam zahvaljujući četrnaest prozora omogućava vam da uživate u čudima života pod vodom.

Koncept uzima u obzir svaki aspekt uživanja za svoje putnike, pa podmornica poseduje i spoljašnja svetla kako bi noćna ronjenja bila očaravajuća. Enterijeri u podmornici su vrlo dobro isplanirani od podvodnog restorana sa 64 sedišta za iskustvo okeanske trpeze do podmorske teretane ili kazina.

Već možemo da zamislimo milijardere koji su domaćini poslovnih konferencija i poznate ličnosti kako izbegavaju paparace održavajući intimna venčanja i zabave u ovoj luksuznoj podmornici.

UWEP je morsko čudovište koje može da radi bez prestanka 24 sata samo na bateriju. Kako je otkrio Boat International, podmornica se može puniti i ponovo koristiti u luci ili plutajućem doku, gde se gosti takođe mogu ukrcati na podmornicu preko dva pristupna otvora.

Osnivač i izvršni direktor U-Boat Worx, Bert Houtman, rekao je: „UWEP će uzdrmati i podmorničku i ugostiteljsku industriju i prednjačiti u podvodnim događajima po meri. Predstavićemo sjajno iskustvo ne samo za najizbirljiviju klijentelu, već i poslovnu priliku koja će koristiti preduzetnicima i doprineti našem razumevanju okeana“.

Vreme je da ljudi istraže okeane izvan superjahti i uživaju u svoj njegovoj lepoti.