Broadway Explorer - novo remek delo iz Italije

Ubrzo po predstavljanju predivne 82 metra dugačke Pentagramma jahte, čuveni italijanski dizajner jahti, Luka Valebona, odlučio je da još jednom osvoji čitav svet svojim svežim konceptom…

Originalno razvijena za mladog i verovatno veoma bogatog klijenta, Broadway je neverovatni koncept explorer jahte, koji ima veoma interesantni dizajnerski jezik i nekoliko inovacija kada se radi o pogodnostima koje nudi. Originalan i savremen, ovaj elegantni brod u svom stilu sadrži neke elemente iz prošlosti, poput tradicionalnih bronzanih prozora na kabinama, koji kreiraju predivni vizuelni efekat sa oštrim linijama trupa i interesantnim rasporedom jahte.

Kao što je očekivano, paluba za sunčanje je većim delom zatvorena kako bi zaštitila putnike od vremenskih elemenata. Broadway jahta će posedovati dva VIP apartmana i dve gostinjske kabine na donjoj palubi, dok će multifunkcionalni prostor sa platformama koje se savijaju pronaći svoje mesto u središnjem delu broda. Ono što nas još više iznenađuje je činjenica da ova jahta sadrži spa i teretanu, a na njoj će se lako naći mesta za nekoliko igračaka za vodu, pa čak i mini podmornicu.

Glavna paluba ove jahte ima ogromni salon sa bedemima koji se savijaju, kao i kombinovani bar i trpezariju, gde su posada i putnici razdvojeni na prijatan način. Na gornjoj palubi nalazi se prostrani vlasnički apartman sa predivnom nebeskom ložom do koje se dolazi preko privatnog stepeništa.

Šta više, otvorena krmena paluba specijalno je dizajnirana da se transformiše u glavni prostor za sunčanje, sa velikim đakuzijem i asimetričnim jastucima za izležavanje. U potpunosti opremljena da elegantno podnese svaku avanturu, ova jahta će svojoj posadi dati priliku da uživaju u komforu i stilu tokom čitavog putovanja takođe.