BRABUS Shadow 1200 XC Black Ops Edition osvaja more olujom

BRABUS predstavlja BRABUS Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition.

Ovaj veliki tourer okeana uvodi snagu i performanse bez premca, čineći ga najsposobnijim BRABUS Shadow ikada napravljenim do sada.

U srcu ovog nautičkog čuda su trostruki Mercury Racing 5.7l V10 motori od 400 KS, koji pokreću jahtu do maksimalne brzine do 55 čvorova. Ovo stavlja BRABUS Shadow 1200 KSC u sopstvenu ligu, bez premca u rasponu veličina od 13,91 m. Iskustvo vožnje nije ništa drugo do očaravajuće, zahvaljujući naprednoj pomorskoj tehnologiji kompanije Mercury, uključujući Simrad navigacione ekrane osetljive na dodir, JPO upravljanje džojstikom, Skyhook i funkcije autopilota Mercury.

BRABUS Shadow 1200 XC se može pohvaliti prepoznatljivim izgledom Black Ops Signature Edition, koji karakteriše tamna i nepogrešiva „BRABUS Graphite Black“ boja. Dizajn eksterijera je dodatno naglašen grafikom u Signature stilu koja se proteže preko cele jahte, praćena elegantnim oznakama trupa u crnom hromu. Pažnja posvećena detaljima i stilu je očigledna u svakom pedlju ove luksuzne jahte.

Ukrcajte se i dočekaće vas svet luksuza i udobnosti. Prednja paluba, kormilo, kokpit sa balkonskim vratima, krmena paluba i prednji salon sa vratima u stilu galebovih krila – svaki prostor je pomno dizajniran za funkcionalnost i stil. Inovativna balkonska vrata BRABUSIZED ne samo da poboljšavaju upotrebljivost već i daju notu sofisticiranosti celokupnom dizajnu.

Posvećenost luksuznoj praktičnosti proteže se i na enterijer, sa detaljima od ugljeničnih vlakana, opcijama BRABUS fine kože sa šavovima, i legandarnim BRABUS znakom izuzetnosti. Kormilarnica, prednja kabina i opcioni smeštaj na krmi odišu raskošom i pokazuju strast brenda prema detaljima.

Veliko otkrivanje BRABUS Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition zakazano je za dan otvaranja Boot Diseldorf, koji se održava od 20. do 28. januara 2024. Ovaj događaj obećava da će biti proslava pomorske izvrsnosti, označavajući novu eru u luksuznom svetu nautike.

Luxury Experience