Besprekorna Mangusta superjahta

Overmarine Group brodogradilište, predstavilo je Mangusta 165 REV superjahtu, brod dugačak 50 metara, koji je deo prestižne Maxi Open REV serije…

Prelepa jahta inspirisana je vintage modelima iz tridesetih godina prošlog veka, a dizajnirao ju je Igor Lobanov u saradnji sa inžinjerskim odsekom italijanskog brodogradilišta. Vibracije sportskih automobila tridesetih primetne su u agresivnom profilu jahte, koja sadrži zaobljene forme, tipične za ikonični Mangusta stil. Dizajnerska inspiracija podarila je jahti jednu od njenih najboljih osobina – Beach klub. Krmena vrata otvaraju se poput krova kabrioleta, otkrivajući predivnu ložu na moru koja meri 36 kvadrata.

Milanski arhitektonski studio, M2 Atelier, stilizovao je enterijer, koji sadrži savremene komade nameštaja i izobilje prirodne svetlosti, zahvaljujući prozorima od poda do plafona i prefinjenoj atmosferi. Glavni salon je dom za nekoliko udobnih kutaka, poput lože sa sofama, trpezarije i bara koji je sasvim otvoren.

Ukoliko ste već impresionirani ponudama ove jahte, verujemo da ćete biti očarani prostranim master apartmanom, koji je smešten na glavnoj palubi. U pitanju je loft na dva nivoa, okarakterisan otvorenim prostorom. Glavni element master apartmana su duguljasti prozori, uz maksimalnu privatnost koja je pružena vlasniku, a koji poseduje sopstvenu ložu, ličnu kancelariju i kupatilo. Dizajneri su gostima posvetili donju palubu. Jahta nudi sasvim dovoljno smeštaja za goste u prilagodivih pet kabina.

Takođe, njenu palubu krase i infiniti bazen, zajedno sa prostorom za sunčanje, uz tendersku garažu i mesto za parkiranje dva džet skija.