Antonini Navi kreće u novo poglavlje prilagođenom superjahtom Seamore 33

Antonini Navi, brodogradilište sa sedištem u La Speciji, slavi nedavno potpisivanje ugovora za izgradnju 33-metarske superjahte po imenu Seamore.

Novi projekat, koji bi trebalo da bude lansiran u proleće 2025. godine, sledi ugovor o Explorer 32 M modelu, pokazujući snagu brodogradilišta u sektoru luksuznih jahti.

Seamore 33 je prva jahta u poluprilagođenoj seriji, koja se može pohvaliti jedinstvenom čeličnom i aluminijumskom konstrukcijom zasnovanom na novom konceptu dizajna kompanije Hydro Tec. Ova saradnja između Antonini Navi i Hydro Tec obećava seriju veoma prilagodljivih jahti, omogućavajući modifikacije i na nadgradnji i na sekcijama trupa uz zadržavanje suštinskih karakteristika.

Razvoj projekta će biti zajednički napor, sa tehničkom kancelarijom Antonini Navi koja će raditi zajedno sa Hydro Tec na dizajnu eksterijera, pomorskoj arhitekturi i inženjeringu, dok će Hot Lab biti zadužen za dizajn enterijera.

Dizajn jahte je harmoničan spoj klasične elegancije i moderne inovacije, sa visokim, dominantnim pramcem za elegantan i sportski osećaj. Posebno, Seamore 33 nudi preko 150 kvadratnih metara otvorenog prostora na glavnoj palubi, pokazujući svestranost i fleksibilnost. Ogromne otvorene površine, uključujući dodatnih 160 kvadratnih metara na gornjoj palubi, pružaju jedinstvena iskustva za goste.

Kada je reč o enterijeru, jahta se ističe savršenom ravnotežom plemenitog drveta i pastelnih boja, stvarajući atmosferu mira i harmonije sa morem. Enriko Lumini iz kompanije Hot Lab naglašava preciznu pažnju na detalje, pretvarajući enterijer u trenutni klasik sa najsavremenijim karakteristikama.

Simone Antonini, izvršni direktor brodogradilišta, izražava ogroman ponos na uspeh Antonini Navi, učvršćujući poziciju brenda u izgradnji luksuznih jahti po meri. Posvećenost efikasnog i tehnički stručnog tima izvrsnosti i inovacijama dovela je do brzih i plodonosnih pregovora, negovanja poverenja i pozitivnih odnosa sa klijentima.

Seamore 33 je pronašla ponosnog vlasnika u iskusnom nautičaru koji, nakon što je iznajmljivao superjahte dugi niz godina, razume potrebe i prioritete porodice. Činjenica da je vlasnik Italijan dodaje dodatni sloj zadovoljstva, jačajući vrednost proizvoda italijanske proizvodnje na tržištu luksuznih jahti.

Luxury Experience