Zillers Garage je predstavio futuristički motocikl zasnovan na modelu BMW R18

Spektakularan motocikl u metalik sivoj boji zasnovan je na modelu BMW R18, ali košta skoro duplo više i prodaje se po ceni od 45.000 dolara.

To je možda mnogo novca za motocikl, ali postoji dobar razlog za visoku cenu. Ovaj motocikl ograničene serije u osnovi je napravila od nule kompanija za prilagođavanje pod nazivom Zillers Garage. Zillers Garage je zamenio svaki pojedinačni panel karoserije ekvivalentnom komponentom napravljenom od karbonskih vlakana u metalik sivoj boji, sa izuzetkom točkova i krakova, koji su iskovani od aluminijuma. Pored toga, kompanija je zamenila fabrički izduvni sistem laganom alternativom napravljenom od titanijuma.

Radi jasnoće, novi auspuh zapravo ne radi ništa u pogledu performansi: samo stvara lepu buku i čini da motocikl izgleda još lepše. Zillers je dao motociklu nove poluge, nova ogledala na upravljaču, nova LED prednja i zadnja svetla i revidiranu digitalnu instrument tablu.

Ništa nije urađeno na motoru, ali iako bi neki mogli reći da je ovo loša vest, može se reći da podešavanje motora nije bilo potrebno. To je zato što R18 pokreće masivni (i moćan) 1,8-litarski dvocilindrični motor, koji isporučuje 91 KS i 157.3 Nm. Maksimalna brzina je 190 km/h.

Zillers R18 košta 44.900 dolara, dok standardni R18 košta 21.945 dolara. Zvuči kao mnogo novca za ono što je u suštini samo kozmetička nadogradnja, ali moramo imati na umu da je proizvodnja ograničena na 13 jedinica širom sveta. U suštini plaćate za ekskluzivnost koju je Zillers Garage pružila.

Ako ga kupite, možete se odmoriti (i voziti) bezbedno znajući da će vaš motocikl biti jedinstven, a osim ako nemate velike sreće, nikada nećete naći drugi identičan motocikl parkiran pored vašeg.

Luxury Experience