Emirati predstavili privatni avion zbog kog prva klasa deluje kao ekonomska

Iako su zaista sjajni, avioni Emirates A380 i Boeing 777 nisu funkcionalni za one koji više vole ili moraju da lete privatno.

Upravo tu na scenu stupa Airbus A319 ACJ Executive Jet koji se nesmetano brine za nekrunisane kraljevske porodice sveta. Ironično, nekoliko pojedinaca, poznatih ličnosti i organizacija visoke neto vrednosti ne mogu sebi priuštiti da lete ekonomskom klasom, ali uvek žele da lete Emiratima radi izuzetne usluge. Executive A319ACJ može da prevozi milijardere i njihove timove (ukupno 19 gostiju) u krilu luksuza.

Adnan Kazim, viši potpredsednik divizije Emirates kompanije za planiranje, aeropolitička i industrijska pitanja, prokomentarisao je: „Videli smo sve veću potražnju u segmentu privatnih putovanja, posebno na Bliskom istoku i Evropi, kao i na tržištima kao što su Indija, Rusija, i Kina, želimo da uđemo u ovu tržišnu nišu sa visokim kvalitetom usluge i pažnjom posvećenom detaljima.” Privatni avion ima domet da leti na udaljenosti od 8 sati od bilo kog aerodroma i može da stigne do svih kontinenata, sa jednim zaustavljanjem do Amerike. Hajde da istražimo koja čudesa sadrži mlaznjak Emirates Executive.

Raskošni privatni apartmani

Enterijer aviona Emirates Executive A319 može se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama putovanja. Apartmani impresioniraju prvo obimom (privatni apartmani su obimniji od onih u kabinama prve klase kompanije Emirates), a zatim privatnošću.

Tu su i klizna vrata, koja putnike mogu zatvoriti u njihovu udobnu čauru, koja sadrži i sedišta sa ravnim krevetom, stolicu za posetioce i ambijentalno osvetljenje.

Za zabavu i predah se brine dobro opremljen mini-bar i lični ekran od 32 inča za zabavu tokom leta. Od lične usluge do uživanja na velikom krevetu od perjanih jastuka, iskustvo je zaista neuporedivo.

Podmlađujući spa

Privatno letenje takođe podrazumeva podmlađivanje usred leta u luksuznoj tuš kabini i zasebnom toaletnom prostoru. Iskoristite svoje slobodno vreme na 12.000 metara u vazduhu tako što ćete se opustiti u spa odeljku sa klasičnom dekoracijom u formi orahovog drveta i mermera i počastiti se najfinijim posteljinom; dozvolite vašem brzom životu da se uspori dok se prepuštate nizu očaravajućih Sodashi luksuznih spa proizvoda.

Večera među zvezdama

Majstori kuvari Emirates kompanije čine putovanje ujednačenim i luksuznim uz raskošne obroke, ukusne lagane grickalice, gurmanski bife kada putujete sa svojom porodicom ili prijateljima, popodnevni čaj sa predjelima i najzanimljivije koktele i kanapee.

Poput hotelske sobe sa pet zvezdica, namenski dnevni boravak je mesto gde se po vašem nahođenju odvijaju razgovori, diskusije ili obroci. Prostrani odeljak može biti konfigurisan kao privatni restoran, sala za sastanke ili prostor gde možete da se odmorite i opustite sa prijateljima.

Posao bez prekida

Za milijardere, poslovi i vreme ne idu ruku pod ruku. Emirates Airbus A319 ACJ Executive Jet čini vaš ludi raspored upravljivim, omogućavajući vam da poslujete širom sveta uz sjajan trio pogodnosti, luksuza i vrhunskih usluga. Možete imati svoj tim i poslovati kao i obično, iako na 12.000 metara visine. Neki biznismen možda jednostavno mora biti u Dubaiju za doručak, dok će ga poslovni partneri čekati na večernjim koktelima negde u Evropi. Za obavljanje poslova na putu, može se organizovati konferencijski sto sa najnovijom tehnologijom koja vam je na raspolaganju.

Putnici dobijaju brzi internet i telefonsku mrežu tokom celog leta. Zabavljanje gostiju je lako jer privatna kancelarija igra dvostruku ulogu i kao salon za druženje uz piće i kanapee. Što se tiče poslovnih putovanja, 15 gostiju može da spava u apartmanima, dok ostali dremaju na pet preuređenih kreveta u salonu.

Iako se cene za Emirates Executive mlaznjak razlikuju po mnogim faktorima kao što su ruta, broj putnika i tako dalje, možete očekivati da ćete izdvojiti oko 15.000 do 20.000 dolara po satu.

Luxury Experience