Slupao Lamborghini pet minuta nakon što ga je kupio

Još jedan retki italijanski egzotični superautomobil susreo se sa svojim krajem pre vremena…

Zapravo, model o kom vam danas pričamo, otišao je Bogu na istinu samo nekoliko minuta nakon što je kupljen i izvezen iz prodajnog salona. Sasvim novi Lamborghini je uništen u saobraćajnoj nesreći na M1 putu blizu Vejkfilda u Velikoj Britaniji. Prema navodima tamošnjih medija, superautomobil je imao neke mehaničke problem koji su ga usporili i na kraju upotpunosti zaustavili na sred autoputa, što je dovelo do velikih posledica i sudara sa drugim automobilima.

Čovek koji je vozio kombi i udario u Lambo nikako nije mogao da izbegne sudar, pa je praktično uništio zadnju desnu stranu automobila. On je tom prilikom zadobio lakše povrede glave, koje na svu sreću nisu ozbiljne.

Sudeći po fotografijama koje je objavila lokalna policija i drugi vozači, superautomobil koji je učestvovao u sudaru je verovatno Lamborghini Huracan Performante Spyder – kabrio verzija trkačkog superautomobila koji je nekada držao rekord najbržeg kruga na Nurburgringu. Model je imao početnu cenu od 314.654 dolara kada je lansiran pre dve godine, a moramo priznati da je prava šteta videti ga u ovom stanju.