Džefri Star kupio automobil iz snova - McLaren 765LT “Pink Magic”

McLaren 765LT je treća serija u Meklarenovoj modernoj „longtail“ porodici.

Superautomobil fokusiran na stazu je u osnovi hardkor verzija proizvođačevog već brzog 720S. Njegov učinak je toliko brutalan da možete brzo upasti u neke zaista velike nevolje ako niste fokusirani. Međutim, pored svojih izluđujućih performansi, 765LT je prelep automobil koji izgleda veoma izbalansirano iz skoro svih uglova.

Iako ružičastu boju ne povezujemo sa McLaren automobilima ovde imate primer modela ograničene proizvodnje koji je predstavljen u neverovatnoj nijansi ružičaste. Šokantni ružičasti McLaren 765LT pripada Jutjuberu i makeup mogulu Džefriju Staru.

Američki preduzetnik koji je sopstvenim kozmetičkim brendom stekao lično bogatstvo od više od 200 miliona dolara, poznati je entuzijasta automobila. Njegova garaža je dom nekih od najpoželjnijih automobila koje novac može da kupi, ali izborom spoljašnje završne obrade nije uvek zadovoljan.

Džefri Star je dodao jarko roze Rolls-Royce Cullinan Black Badge u svoju kolekciju prošle godine. Izgleda da se influenseru toliko dopala boja da je odlučio da naruči 765LT u istoj nijansi. Kreiran od strane McLarenovog SVO (Special Vehicle Operations), model ima spoljašnju završnu obradu „Pink Magic“ koja je upotpunjena odgovarajućom unutrašnjosti u istoj nijansi ružičaste.

Čak i točkovi u sportskom stilu superautomobila imaju ružičaste akcente. Roze Meklaren je Džefri Staru isporučio Meklaren u Kaliforniji, koji ga je nazvao „najjedinstvenijim Meklarenom koji je izašao iz Wokinga“.

Ružičasta nije svačija boja, posebno kada su u pitanju automobili. Ali to je definitivno boja koju bira Džefri Star i čini ovaj McLaren 765LT automobilom njegovih snova.