Zaboravite surround zvuk – LG predstavlja novi uređaj za opuštanje - „Media Chair“

Novi koncept „Media Chair“ kompanije LG Display mogao bi da bude budućnost zabave kod kuće.

Proizvođač je najavio da će predstaviti futurističku stolicu na CES 2022 događaju koji će se održati u januaru. Dizajnirana kao vrhunski uređaj za opuštanje, stolica se nalazi unutar polukružne strukture opremljene 55-inčnim OLED ekranom. Ekran ima zakrivljeni radijus od 1500R i dolazi sa ugrađenom tehnologijom Cinematic Sound OLED (CSO) kompanije. Ova funkcija omogućava displeju da vibrira i proizvodi sopstveni zvuk bez dodavanja spoljnih zvučnika — što vam omogućava da ostanete potpuno usklađeni sa okruženjem.

U zavisnosti od toga šta gledate, funkcija okretanja ekrana takođe može biti korisna. Pritiskom na dugme na kontrolnoj tabli ekrana osetljivog na dodir, desnog naslona za ruke, korisnici će moći da rotiraju ekran između vertikalnih i horizontalnih uglova. Ovo vam omogućava da prilagodite svoje iskustvo gledanja i prilagodite ekran tako da odgovara bilo kom sadržaju koji gledate.

U međuvremenu, desetine miliona piksela eliminišu potrebu za posebnim pozadinskim osvetljenjem, što omogućava odličan kvalitet slike; ista tehnologija omogućava LG kompaniji da pravi ekrane koji se mogu savijati i sklopiti.

LG Display je poznat kao jedan od najvećih svetskih proizvođača i dobavljača OLED i fleksibilnih ekrana. Osnovana 1999. godine, sa sedištem u Seulu u Južnoj Koreji, kompanija je takođe specijalizovana za LED ekrane sa IPS tehnologijom, koja vam omogućava da uživate u istom vizuelnom prikazu iz bilo kog ugla zahvaljujući horizontalnom rasporedu tečnih kristala. Proizvođač elektronike je predstavio prvi fleksibilni OLED TV na svetu na CES-u 2014.

Luxury Experience