Saint Laurent x Polaroid lansiraju SX-70 fotoaparat

Čuveni modni brend pokazuje svoju ljubav prema trenutnoj fotografiji!

Ako tražite luksuz dok hvatate najbolje pejzaže, evo nečega što je savršeno za vas! Govorimo o potpuno novom ograničenom izdanju SX-70 fotoaparata koji je nedavno predstavio Saint Laurent u saradnji sa Polaroidom.

Sa mešavinom luksuznih završnih obrada u rasponu od kože, zvezda i šahovnice, nova kamera je odličan dodatak kolekcionarskom blagu svih ljubitelja mode i fotografije. Novi fotoaparat iz limitirane saradnje može da se pohvali najboljim specifikacijama.

Sa proizvodom koji se sastoji od 80% čelika, dostupan je u nizu boja i izrada koje možete izabrati, uključujući kožu, šare leoparda, zvezde ili karirani uzorak nalik na Vans.

Proizveden u Holandiji, fotoaparat je kompatibilan sa SX70 filmovima. Cena fotoaparata je 1.230 dolara, što je 800 dolara više od običnih starih Polaroida SX-70. Osim fotoaparata, brendovi su se takođe udružili na ko-brendiranom crno-belom filmu.

Za one koji nisu upoznati, ovo nije prva saradnja Polaroida sa luksuznim brendom. Ranije se Polaroid udružio sa brendovima Fendi, Lacoste i Teva i lansirao mnoga vredna izdanja. Iako fotoaparat Saint Laurent možda nije prvi izbor profesionalnih fotografa, ovo je vredan primerak koji će ljubitelji Polaroida želeti da imaju u svojoj kolekciji.

Luxury Experience