PDS20 by Porsche Design: vrhunski zvuk na otvorenom

Porsche Design je proširio svoj audio portfolio lansiranjem PDS20 zvučnika.

Ovaj ekskluzivni uređaj ne samo da otelotvoruje legendarni Porsche Design DNK, već i uvodi novi nivo svestranosti audio doživljaja na otvorenom.

Spoljni zvučnik PDS20 se može pohvaliti minimalističkim, cilindričnim dizajnom napravljenim od satenskog eloksiranog aluminijuma, stvarajući vizuelno zapanjujuće i izdržljivo kućište. Siva akustična tkanina dodaje dašak elegancije, dok je silikonska traka za nošenje dizajnirana i za zaštitu od udara i pretvara zvučnik u savršenog pratioca za sve aktivnosti. Prilagodljive opcije kaiševa u Porsche bojama vozila – Agate Grey i Shade Green – pružaju jedinstvenu karakteristiku personalizacije, crpeći inspiraciju iz avanturističkog duha Porsche 911 Dakar.

Opremljen vuferom od 1,75 inča, PDS20 pruža impresivno zvučno iskustvo sa snažnim basom. Bilo da ste u šetnji, u svom dvorištu ili ste domaćin neke zabave, zvučnik obezbeđuje bogat kvalitet zvuka koji rezonuje sa posvećenošću izvrsnosti Porsche Design.

Spoljni zvučnik PDS20 nije samo moderan, već je i izdržljiv. Sa IP67 stepenom zaštite od prašine i vode, spreman je za svaku avanturu, od ekskurzija na otvorenom do opuštenih okupljanja u dvorištu. Njegovo 10-časovno vreme reprodukcije obezbeđuje neprekidno uživanje, a koristeći priloženi USB-A na USB-C kabl, uređaju je potrebno samo tri sata da se potpuno napuni.

Integracija ugrađenog mikrofona uzdiže PDS20 do pametnog uređaja prilagođenog korisniku. Korisnici mogu neprimetno da komuniciraju sa glasovnim pomoćnicima i upravljati listama pesama, pozivima, porukama, pa čak i organizuju sastanke na povezanim elektronskim uređajima. Ovaj nivo povezivanja osigurava da korisnici ostanu u toku dok uživaju u svojim omiljenim melodijama.

Za savršen stereo zvuk, jednostavno uzmite drugi zvučnik i bez napora ih uparite preko Bluetooth konekcije da biste povećali jačinu zvuka i reprodukovali audio sadržaj poput muzike, video zapisa i podcasta u stereo zvuku.

Porsche Design Outdoor Speaker PDS20 treba da se pojavi na tržištu u novembru 2023. Entuzijasti mogu pronaći ovaj vrhunski audio proizvod u Porsche Design prodavnicama, specijalizovanim maloprodajnim objektima i na sajtu brenda, kao i u odabranim prodavnicama, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 229 evra.

Luxury Experience